BTC USD 42,254.1 Gold USD 1,776.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenapa ramai org takut nak join MLM

Sponsored Post

aziemsyazmier

Fun Poster
Joined
Nov 22, 2010
Messages
135
Reaction score
176
Points
23
banyak mlm sekarang nie nk cepat kaya...tu yang jadi 'money games' letak sasaran group rm5k 7k atau 10k.produk digabungkan sekali sampai sasaran group.Banyak bijak pandai 'mastermind' dalam mlm nie.Sasaran penjawat awam? kenapa? senang nk buat loan.
 

padeq

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2011
Messages
419
Reaction score
2
Points
15
MLM..Aku pernah kena janji manis dgn geng group ni..letak 2k terus senyap..kata nk monitor la apa la...dpt produk..pyer la mahal x masuk àkal..sapa nk beli
sejak tu..org dtg promote MLM mmg sori la nk layan..sehingga la awl tahun 2014.. aku tertarik dgn program MLM ni..tapi sgt berbeza dari MLM yg lain..so modal kecil..produk aku sndri pakai.. risiko lgsg xde.. tu aku buat..TPI MLM lain yg xde kepentingan mmg tetap x layan.
 

mon99

Super Active Member
Joined
Jul 28, 2012
Messages
7,257
Reaction score
0
Points
60
sebab dgr dr mulut2 org tdahulu/mmbe/yg xberjaya/yg dgr dr mulut mmbe juga
 

oxygenO2

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
29
Points
120
sape yg nk pomot mlm ngan aku,bole gak..da lame xbertekak ngan org mlm nie..
 

nsr7777

Banned
Joined
Apr 8, 2011
Messages
8,389
Reaction score
509
Points
111
hehe...

mlm....
 

Attachments

  • MLM.jpg
    MLM.jpg
    52.5 KB · Views: 13

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,496
Reaction score
741
Points
121
sebab MLM la putus kawan..member sama study susah senang,masuk MLM jer,trus lupa member,dlm kepala otak dia ajak ramai2 masuk je program mengarut tu..pinjam duit sana sini,sampai konvo pun tak pegi..sampai sekarang putus kawan,wat hal sendiri..lanciau punya MLM
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register