kenapa orang bagi signal?

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12897
USD / JPY
107.306
GBP / USD
1.26062
USD / CHF
0.94025
USD / CAD
1.35782
EUR / JPY
121.146
AUD / USD
0.69517

CG Sponsors




Fahmiyafeii

Active Member
Joined
Jul 23, 2011
Messages
1,750
Reaction score
37
Points
30
Salam semua, nak tanya, kenapa ramai orang bagi signal forex free2 ye?
dieorng dapat ape dari signal2 tu, kalau untung pun kita, bkn dieorg?

sori soalan newbie..:">:">
 
Sponsored Post

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,378
Reaction score
202
Points
123
klu bg signal,mb dorg akan stduy btol2 sblm op..
sape kata tak untung tt?untung woooo...nt ley buat signal sms pulak.wakakak
 

joerob

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2009
Messages
593
Reaction score
1
Points
15
diaorg dpt komisen affiliate :D
 

MalayanTiger

Banned
Joined
Jun 25, 2011
Messages
3,402
Reaction score
61
Points
30
ada org bgi signal untuk bantu trader lain disamping dapat rebat,ada org bagi signal sebagai perbincangan,ada org bagi signal untuk melatih diri percaya analisa sendiri...itu pandangan aku le..apa2 pun dua2 untung,yg bagi signal pun untung,yg ikut signal pun untung dapat belajar..
 
Last edited:

primefiqone

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2010
Messages
17,653
Reaction score
261
Points
131
kongsi untung rugi
nak bangkrapkan broker sama2
naik sama2 turun sama2
baru lah sehati sejiwa
:))
 

pay.sat

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
2,281
Reaction score
10
Points
25
bagi signal? nak masuk simpang kot...
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
signal GU pin pin pin ramai yg popip
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
bagi signal free bukan sebab apa.. kang kalo signal ke parit, boleh layan berenang n lemas sama2

 

jinlapar

CG Top Poster Club
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
627
Points
161
kenapa orang bagi signal?

sebab lembu tak pandai bagi signal..kalu tidak lembu pun join CG nak bagi signal
 

ajeez0708

Active Member
Joined
Mar 24, 2009
Messages
1,278
Reaction score
4
Points
25
Nie yg paling aku setuju.. Lagi afdhal berjemaah, TP sesama ke laut pun sesama :)cgrock:)cgrock

bagi signal free bukan sebab apa.. kang kalo signal ke parit, boleh layan berenang n lemas sama2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register