kenapa negara kita tak bantu palestin???

CG Sponsors




qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
salam semua...

dah bnyak thread aku tengok tentang ketidak puasan hati rakyat malaysia tentang ape yg berlaku di palestin...

tp aku tertanye2 nape malaysia xhantar tentera untuk beri bantuan disana? kan ke kita same2 islam...

setakat bakar bendera,buat kenyataan,pijak patung,boikot brg tu sume mcm tak cukup...minta u all sume bg jwpn kpd persoalan aku ni....kalau thread ni xsesuai mod tlg close kan untk aku....tq...
 
Last edited:
Sponsored Post

hgt422007

Active Member
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,364
Reaction score
155
Points
33
kalau boleh buat satu senarai nama tujuan untuk sokong hantar tentera malaysia ke sana....

tak taulah nanti menteri pertahan dok fikir apa....
 

aKuLaH

Active+ Member
Joined
Jan 13, 2008
Messages
2,648
Reaction score
5
Points
30
....berani ker askar malaysia nak g palestin?..
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
kalau boleh buat satu senarai nama tujuan untuk sokong hantar tentera malaysia ke sana....

tak taulah nanti menteri pertahan dok fikir apa....
nak wat pool cmane ekh?
 
Last edited:

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
adeh..xleh plak letak pool...huhuhu
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
salam semua...

dah bnyak thread aku tengok tentang ketidak puasan hati rakyat malaysia tentang ape yg berlaku di palestin...

tp aku tertanye2 nape malaysia xhantar tentera untuk bantu peperangan disana? kan ke kita same2 islam...

setakat bakar bendera,buat kenyataan,pijak patung,boikot brg tu sume mcm tak bermakna ape2...minta u all sume bg jwpn kpd persoalan aku ni....kalau thread ni xsesuai mod tlg close kan untk aku....tq...
Apa yg awak merapu nih?
Hantar tentera Malaysia untuk bantu kesana maksudnya peranglah kan ia juga bermaksud ishtiyar perang dengan Israel dan sekutunya USA..Gila apa? Baru jer nak enjoy 51 tahun merdeka lepas penat gila tunggu dari tahun 1511 tahun 1957 tak jer bebas2 dari jajahan penjajah..Dah nak cari bala ker? Sengallah camtu

Ada baik pagi ahad minum kopi rehatkan badan layan internet ishh..taknaklah kena bom KL ni terlari sana sini terkincit lari masuk hutan..

Biarlah realistik dalam isu ini just kita doa jerlah semoga tuhan tolong.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register