BTC USD 23,650.7 Gold USD 1,866.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenapa Kedai Aceh Jadi Pilihan Rakyat Malaysia

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
395,693
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
395,693
Reaction score
26,786
Points
2,836
Awards
2
sama mcm cina dan mamak kan
kuat berpersatuan dan dlm persatuan tu tolong each other

Betul
Mereka kuat berpersatuan
Pembeli mereka pula di kalangan Melayu dan juga orang Indon dan Bangla yang dah bersepah kat sini
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
395,693
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
395,693
Reaction score
26,786
Points
2,836
Awards
2
says suka kedai Aceh ni sbb senang dapat rokok, radiocar pun ada yang beli kat kedai ni saya tengok .. diorang x kacau la orang buat bisnes :)

Bab rokok tu betul lah
Stok rokok mereka tak pernah habis
Ada saja orang beli
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,490
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,490
Reaction score
2,705
Points
261
Awards
1
ereka memang rajin, tak nak cepat kaya,banyak barang keperluan harian dan pandai business.

ada ke kedai runcit orang melayu Malaysia terutamanya di KL / lembah Klang?
Di kl/lembah klang tak pernah plak jumpa

Bnyk kedai runcit india dan aceh...

Di pantai timur, ye, ramai kedai runcit melayu
 
Sponsored Post

Top
Log in Register