kenapa jom heboh masih dilaksanakan dinegeri yg diperintah pakatan rakyat?

CG Sponsors




JOM HEBOH di negeri kerajaan Pakatan Rakyat. kenapa eek?


  • Total voters
    0

ayop

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
4,041
Reaction score
0
Points
20
setahu aku PR ni tak setuju kalau JOM HEBOH ni dibuat kan?
 
Sponsored Post

yinbyungheon

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
36,821
Reaction score
856
Points
161
Wah!! Bersungguh sungguh zombi2 umno nak cuba kambus bangkai rasuah umno pagi pagi ni... :eek:

Satu mesia dah tahu laa umno Bapak Perasuah Mesia :eek:
 

iswarahijau

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
6,060
Reaction score
44
Points
70
itu namanya politik...seni mendapatkan sokongan org ramai utk berkuasa...bila dah berkuasa, nak kekalkan sokongan buat benda yg lain pulak huhu hipokrit
 

ayop

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
4,041
Reaction score
0
Points
20
Wah!! Bersungguh sungguh zombi2 umno nak cuba kambus bangkai rasuah umno pagi pagi ni... :eek:

Satu mesia dah tahu laa umno Bapak Perasuah Mesia :eek:
sorry tiada kaitan dgn thread. buka thread baru. :D
 

ayop

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
4,041
Reaction score
0
Points
20
up sikit utk totok PR. :D
 

epbx

Super Active Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
jomheboh tu bisnes.....
lgpun penang tu DAP yg pegang...
klau leh dia mau buat tigershow...
mcm perak mmg dah haram pun...
sbb mufti yg x mau
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
well, jomheboh masih ada kontrak dengan negeri-negeri di bawah pakatan rakyat. dan bukan setakat tv3 sahaja, terdapat pelbagai syarikat lain yang juga ada kontrak dengan jomheboh telah bayar banyak kepada tv3. so, kalau batalkan, kena banyakkan habis guna duit rakyat untuk bayar pampasan. so, habiskan kontrak jomheboh yang sedia ada.

Insya Allah, tidak akan ada sebarang pembaharuan kontrak...kalau ada lagi tu tak tau lah..
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
Wah!! Bersungguh sungguh zombi2 umno nak cuba kambus bangkai rasuah umno pagi pagi ni... :eek:

Satu mesia dah tahu laa umno Bapak Perasuah Mesia :eek:
jauh melencong sungguh si yinbyungheon nie :eek::eek:

org bincang pasal jomheboh

kan dulu PAS jugak yg kutuk2 jomheboh tuu:(scam:(scam
 

paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
oh,gitu ka,tul ke info nis..klu mcmtu xpela...mjur klantan xikat contrak yk
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
oh,gitu ka,tul ke info nis..klu mcmtu xpela...mjur klantan xikat contrak yk
kelantan memang dah reject lama. yang masih ada ialah baki kontrak 2-3 tahun dengan TV3 dan syarikat-syarikat lain.

kalau batalkan kontrak, of course akan jadi isu. dan bila dah jadi isu konfirm akan jadi putar belit..

bukan tak tau perangai TV3 nie..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register