BTC USD 50,808.4 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kenapa internet conection problem

kerandaterbang

Fun Poster
Messages
100
Joined
Dec 8, 2009
Messages
100
Reaction score
0
Points
10
salam warga cg...
nak tanya sikit ni......
nape internet aku ni asyik problem je,,,
aku guna dalm setengah jam macam tu conection aku makin slow..
dah tak boleh nak guna firefox and internet explore..
asyik page error or connot find page...
aku kena on off modem baru ok balik..
tapi kejap je lepas tu down balik
conection internet tak putus ok je tapi bila nak search egine tak boleh
ade sape sape yang pakar atau ade idea tak mengenai problem aku ni..... kesihani la daku... hu hu hu:(:)(:)((
 
Sponsored Post

T2T

Super Active Member
Messages
6,927
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
salam warga cg...
nak tanya sikit ni......
nape internet aku ni asyik problem je,,,
aku guna dalm setengah jam macam tu conection aku makin slow..
dah tak boleh nak guna firefox and internet explore..
asyik page error or connot find page...
aku kena on off modem baru ok balik..
tapi kejap je lepas tu down balik
conection internet tak putus ok je tapi bila nak search egine tak boleh
ade sape sape yang pakar atau ade idea tak mengenai problem aku ni..... kesihani la daku... hu hu hu:(:)(:)((

ko guna ISP apa bro?
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
guna line apa tuan?

Internet Service Provider..
 
Last edited:

abangbeca

Super Active Member
Messages
8,710
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
celcom lar tue...celcom skrg cipan sikit....
 

mrlan09

Legendary Member
Messages
10,661
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
maaf le ye ISP tu ape? aku no buta sikit kalu bab internet..
hu hu hu:D:D

ISP = internet servis provider/pembekal perkhidmatan internet anda,. bro pakai streamyx atau berokband sialkom , kalu streamyx serupalah dgn aku,..sejak bila pulak streamyx ni pandai diskonet :))
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
bukan wireless broadband streamyx je tuan... celllllcom broadband lagi teruk sekarang ni... firefox, Ie, Googlechrome sama je.... asyik page cannot be display jeeeeee.... tapi aku punya Meta4 tak de DC pulak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register