Kenapa dengan kereta honda brv?

CG Sponsors




ermm

Fun Poster
Joined
May 24, 2012
Messages
451
Reaction score
1
Points
15
Itulah persoalan saya. Saya ada tgk 1 youtube video.. berkenaan kereta² honda yg berbaloi. Dari countdown number 8 (kalo x silap) sampai la yg ke pertama. Owner video letak brv (just utk gurauan) lepas tu baru la dia letak kereta honda lain utk yg berbaloi number 1 dalam list dia. Lepas tu ada la komen²... "ingatkan betul² brv" Macam mentertawakan la kalo brv jadi number 1. Kenapa yer? Saya tanya kat komen di youtube pun.. mereka tak jawab..

P/s : sy takda kereta brv pun. Plan je masa akan dtg. Tapi tu la nak tahu.. knp dgn brv? Ada problem ke?

Minta pendapat yang jujur dari pandangan korang. Jangan cover².. 😂
 
Sponsored Post

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
24,473
Reaction score
3,673
Points
236
^^ xtaula masalahnya kecuali pemilik BRV sanggup ke depan umum Pros & Cons .. jiran saya guna BRV baru beli tahun lepas, ok je guna daily drive :)
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,775
Reaction score
160
Points
73
Ini mesti mekanika..

"Kereta digemari cikgu2, kakitangan kerajaan..kadang2 loan name bini..iaitu honda brv.."

-Abg Japar Mekanika 2020-


Huhu..Ala die troll je..die pun pernah pakai honda odyssey dulu
 

ermm

Fun Poster
Joined
May 24, 2012
Messages
451
Reaction score
1
Points
15
Ini mesti mekanika..

"Kereta digemari cikgu2, kakitangan kerajaan..kadang2 loan name bini..iaitu honda brv.."

-Abg Japar Mekanika 2020-


Huhu..Ala die troll je..die pun pernah pakai honda odyssey dulu
Haah.. komen2 mcm ni la yg sy tgk. Maksud sbenarnya ape? Knp org ckp mcm tu.. knp troll.. mesti ada sebab.. knp di kait kan dgn org keje gomen 😅
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,698
Reaction score
862
Points
81
Haah.. komen2 mcm ni la yg sy tgk. Maksud sbenarnya ape? Knp org ckp mcm tu.. knp troll.. mesti ada sebab.. knp di kait kan dgn org keje gomen 😅
Honda ni murah and 6 seater..senang kakitangan gomen nak buat loan

Kalau nak beli Wish or Odessey mau ratus ribu..ramai yg x mampu

Dan hakikatnya, mmg ramai kakitangan gomen pakai kete ni

BRV bagi aku sempit walaupun 6 seater. dan enjin dia mcm x larat nk carry body dia..lepas tu rupa dia mmg buruk sikit..

Kalau bawak rasa mcm bawak Alza je..x macam bawak Honda

Thats why kot org selalu troll..
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,775
Reaction score
160
Points
73
Sub 100k..Xpander adalah pilihan yg baik best jugak
 

ermm

Fun Poster
Joined
May 24, 2012
Messages
451
Reaction score
1
Points
15
Honda ni murah and 6 seater..senang kakitangan gomen nak buat loan

Kalau nak beli Wish or Odessey mau ratus ribu..ramai yg x mampu

Dan hakikatnya, mmg ramai kakitangan gomen pakai kete ni

BRV bagi aku sempit walaupun 6 seater. dan enjin dia mcm x larat nk carry body dia..lepas tu rupa dia mmg buruk sikit..

Kalau bawak rasa mcm bawak Alza je..x macam bawak Honda

Thats why kot org selalu troll..
Owhh sbb2 gitu.. trima kasih bagi pandangan hahaha
 

ermm

Fun Poster
Joined
May 24, 2012
Messages
451
Reaction score
1
Points
15
Honda ni murah and 6 seater..senang kakitangan gomen nak buat loan

Kalau nak beli Wish or Odessey mau ratus ribu..ramai yg x mampu

Dan hakikatnya, mmg ramai kakitangan gomen pakai kete ni

BRV bagi aku sempit walaupun 6 seater. dan enjin dia mcm x larat nk carry body dia..lepas tu rupa dia mmg buruk sikit..

Kalau bawak rasa mcm bawak Alza je..x macam bawak Honda

Thats why kot org selalu troll..
Tapi nak tanya lagi lah.. kan honda brv pandangan awak design dia buruk sikit kan. Macam mana dgn design kreta yg dulu tu pulak "kembara" dan "rush yg ada tayar kat bahagian belakang dia tu (sama mcm kembara la) .. buruk jgk ke design dia di mata awak. Saja nak tahu.. 😂😂😂
 
Sponsored Post
Top
Log in Register