BTC USD 60,365.8 Gold USD 1,793.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenapa bila kita kata nak tukar kerajaan,JUAK UMNO kata kita taksub pakatan?(ada pic)

Azhar FX

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 10, 2009
Messages
2,168
Reaction score
10
Points
25
Kesian kan tengok depa,blajaq tinggi tinggi tapi fail BM practicala:">:">:p













 
Sponsored Post

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
lantak r die tt...
xguna bertekak dgn org b.odho & buta hati
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,385
Reaction score
96
Points
135
tak lama lagi wujud akta "print screen" pun boleh dijadikan bukti di mahkamah....hehehehe
 

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
senang je, sebab juak UMNO ni banggang.
diorang tidak faham konsep demokrasi.
bagi diorang, hanya UMNO layak memerintah Malaysia..
hanya UMNO yang layak beri kemajuan kepada rakyat..
hanya UMNO yang mampu buat pembangunan..
hanya UMNO mampu jamin masa depan rakyat..

dah jadi syirik..
 

Azhar FX

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 10, 2009
Messages
2,168
Reaction score
10
Points
25
lantak r die tt...
xguna bertekak dgn org b.odho & buta hati

Yang lawak tu semua post dia main hentam suka hati cakap.Dasar desperado.Adoi ai.Siap kutuk den punya private lagi tu.:eek::eek::eek::eek:
 

Azhar FX

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 10, 2009
Messages
2,168
Reaction score
10
Points
25
senang je, sebab juak UMNO ni banggang.
diorang tidak faham konsep demokrasi.
bagi diorang, hanya UMNO layak memerintah Malaysia..
hanya UMNO yang layak beri kemajuan kepada rakyat..
hanya UMNO yang mampu buat pembangunan..
hanya UMNO mampu jamin masa depan rakyat..

dah jadi syirik..

Benar sekali tuan kuhik:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register