BTC USD 66,497.3 Gold USD 2,405.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenapa aku masih belum dapat duit dengan online >> tanya diri anda???

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
344
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Salam dan selamat sejahtera....kekadang saya teringat bagaimana saya mula-mula menceburi bidang online ni yang penuh dengan kelucuan, kesedihan dan kegembiraan serta kebengkrapan????

Mulanya dulu saya hanya mendengar orang cerita pasal buat duit dengan online...tapi saya tak percaya...kemudian keluar dalam akhbar dan majalah kisah Dr Irfan Khairi ni...jutawan Internet pun saya gelak gak..

Namun semuanya berubah dengan sekelip mata setelah saya berjumpa ngan seseorang yang amat saya hormati sehingga kini walaupun usianya 13 tahun lebih muda dari saya tapi cara dia dapat duit memelalui Internet telah membuka mata dan telinga serta minda saya...mana idaknya kalau saya sendiri ikut dia pergi cashkan duit kat Western Union ni sampai 5 ke 6 kali seminggu dah tu..banyak plak tu..anggaran saya ni dalam sebulan saya ingat dekat RM50,000.00 ke RM60,000.00 dia masukkan dalam maybank2u..

Saya akui dia ni memang jutawan dan hartawan tapi maaf ler saya tak leh sebut siapa dia..coz saya dah berjanji tak kan bocorkan rahsia ni walau apa pun terjadi..dan cukuplah sekadar saya nyatakan yang beliau mempunyai laman pengiklanan dalam versi bahasa English dan setiap syarikat atau individu yang nak mengiklan perlu membayar dalam Dollar...:D

Saya pun mula ler ...berjinak jinak dalam dunia online ni dari memerhati sehinggalah cubaan mengeluarkan produk saya sendiri sehinggalah ke affiliate...pada peringkat permulaan dah hampir kecewa namun atas nasihat sahabat tu saya kayuh jugak dan nak bangkrap pun aada gak coz iklan guna Google Adword n saya bid sehari RM50 ....cukup bulan memang rugi ler..coz orang beli dalam 3 ke 4 buah jer....bila dah lama dan agak mahir...saya gunakan pelbagai kaedah....maka baru nampak keberkesanannya...

Esok sambung plak dah ngantuk dah:eek::eek:
 
Sponsored Post

Salam dan selamat sejahtera....kekadang saya teringat bagaimana saya mula-mula menceburi bidang online ni yang penuh dengan kelucuan, kesedihan dan kegembiraan serta kebengkrapan????

Mulanya dulu saya hanya mendengar orang cerita pasal buat duit dengan online...tapi saya tak percaya...kemudian keluar dalam akhbar dan majalah kisah Dr Irfan Khairi ni...jutawan Internet pun saya gelak gak..

Namun semuanya berubah dengan sekelip mata setelah saya berjumpa ngan seseorang yang amat saya hormati sehingga kini walaupun usianya 13 tahun lebih muda dari saya tapi cara dia dapat duit memelalui Internet telah membuka mata dan telinga serta minda saya...mana idaknya kalau saya sendiri ikut dia pergi cashkan duit kat Western Union ni sampai 5 ke 6 kali seminggu dah tu..banyak plak tu..anggaran saya ni dalam sebulan saya ingat dekat RM50,000.00 ke RM60,000.00 dia masukkan dalam maybank2u..

Saya akui dia ni memang jutawan dan hartawan tapi maaf ler saya tak leh sebut siapa dia..coz saya dah berjanji tak kan bocorkan rahsia ni walau apa pun terjadi..dan cukuplah sekadar saya nyatakan yang beliau mempunyai laman pengiklanan dalam versi bahasa English dan setiap syarikat atau individu yang nak mengiklan perlu membayar dalam Dollar...:D

Saya pun mula ler ...berjinak jinak dalam dunia online ni dari memerhati sehinggalah cubaan mengeluarkan produk saya sendiri sehinggalah ke affiliate...pada peringkat permulaan dah hampir kecewa namun atas nasihat sahabat tu saya kayuh jugak dan nak bangkrap pun aada gak coz iklan guna Google Adword n saya bid sehari RM50 ....cukup bulan memang rugi ler..coz orang beli dalam 3 ke 4 buah jer....bila dah lama dan agak mahir...saya gunakan pelbagai kaedah....maka baru nampak keberkesanannya...

Esok sambung plak dah ngantuk dah:eek::eek:

Bukan senang nak sennag
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register