Kenangan manis, pahit, masam, duka di CG tahun 2008

CG Sponsors




AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Salam all,

tahun baru makin tiba...so apa kenangan pahit, manis, duka dan sbgai semasa berforum di CG..ada yg kena scam ker..ada yg accident ker...dan apa2 aja...
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku ada ingat kes mira idora....hehehe
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,935
Reaction score
59
Points
80
aku byak pengalaman manis!!!!:D:D:D
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Yg lynn ingat,

ader lah seorg minah nie gi taw,

lynn nie lelaki, mungkin sbb cara lynn chat kot..

dah ler minta email address org, at the end dier ckp mcm2,

lantak ko ler..

:eek::eek::eek::eek:
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Yg lynn ingat,

ader lah seorg minah nie gi taw,

lynn nie lelaki, mungkin sbb cara lynn chat kot..

dah ler minta email address org, at the end dier ckp mcm2,

lantak ko ler..

:eek::eek::eek::eek:
lynn ni laki ker perempuan hahahahha
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
kenangna manis byk ar....

dapat kenal ramai kwn...

awek jer tak dapat lagi dr cg ni...

hahahahaha...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
kenangna manis byk ar....

dapat kenal ramai kwn...

awek jer tak dapat lagi dr cg ni...

hahahahaha...
xjumpa lagi ker awek kat cg...lynn tu ada hehheeh..bole jd keksih gelop....:D
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,280
Reaction score
1,211
Points
221
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock banyak gak kenangan manis dalam cg...
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
thn ni aku mula mengenali CG.. CG mmg rawk..
bisnes pun makin bgs.. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register