BTC USD 19,308.9 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenangan Asrama...

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,504
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,504
Reaction score
1,346
Points
201
kenangan manis - ramai student prempuan minat ....dpt surat,coklat,bunga dll...klu aku tak pergi prep malam.....esoknya kelas pagi tersusun je buku aku atas meja nt ada terselit macam2..ustazah aku pon selalu ajak aku pergi rumah dia weekend..ustazah aku tu janda...ada sekali je aku pergi tp aku bawak mmber..

kenangan pahit.-banyak gila sbnrnya......paling pahit kena buang masa form 2...
ape kehe ustazah suh dtg umah plak?

seronok jgk duk asrama rase mcm ade adik beradik ramai...
satu dorm panjang dah brape org...
campur dgn junior sb aku masuk 3 bln je sb nak spm...
bleh tgk warden lempang org lain...
tgk membe sepak terajang junior kantoi isap rokok...
tgk membe belasah mat poyo last day sekolah...
kene berembun kat court bola tampar mase spot check rokok...
 
Sponsored Post

belam

Super Active Member
Messages
6,647
Joined
Jul 29, 2013
Messages
6,647
Reaction score
474
Points
81
ape kehe ustazah suh dtg umah plak?

seronok jgk duk asrama rase mcm ade adik beradik ramai...
satu dorm panjang dah brape org...
campur dgn junior sb aku masuk 3 bln je sb nak spm...
bleh tgk warden lempang org lain...
tgk membe sepak terajang junior kantoi isap rokok...
tgk membe belasah mat poyo last day sekolah...
kene berembun kat court bola tampar mase spot check rokok...
ustazah ni kiranya mak angkat aku lah kat skolah tu...ada program nama homeroom..setiap mggu kna jmp dia tp stiap kali sesi perjumpaan tu mmg aku tak pergi lah..kalau kantoi isap rokok ke fly ke skodeng ke warden akan report kat ustazah homeroom ni...byk la bro aku kna report plg malu kantoi baca buku 18sx....warden tulis nama aku kat depan buku tu pastu pass kat ustazah ni..buku tu mmber aku yg punya dia pi letak sebelah katil aku...ape lagi aku baca lah :ROFLMAO: ..dan2warden masuk pulekkkk time aku baca...sejak dr tu aku segan gila ngn ustazah ni..kantoi benda lain tak pe lagi...ustazah ni setiap kali weekend dia akan suh aku p umah dia mungkin nak tau mslh sbnr aku ke apa...tp masa aku pergitu takde pulak dia bg nasihat ke apa..suh aku repair pc anak dia adelah..kiki
 

fredo

Super Active Member
Messages
5,659
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,659
Reaction score
147
Points
83
time dok asrama yg tak dapat dilupakan ialah bila kena menu lauk ikan jaket campur taucu le... lauk yg paling femes.
lenggang je dewan masa tu baik lelaki atau pompuan 😄😁😆
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,504
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,504
Reaction score
1,346
Points
201
ustazah ni kiranya mak angkat aku lah kat skolah tu...ada program nama homeroom..setiap mggu kna jmp dia tp stiap kali sesi perjumpaan tu mmg aku tak pergi lah..kalau kantoi isap rokok ke fly ke skodeng ke warden akan report kat ustazah homeroom ni...byk la bro aku kna report plg malu kantoi baca buku 18sx....warden tulis nama aku kat depan buku tu pastu pass kat ustazah ni..buku tu mmber aku yg punya dia pi letak sebelah katil aku...ape lagi aku baca lah :ROFLMAO: ..dan2warden masuk pulekkkk time aku baca...sejak dr tu aku segan gila ngn ustazah ni..kantoi benda lain tak pe lagi...ustazah ni setiap kali weekend dia akan suh aku p umah dia mungkin nak tau mslh sbnr aku ke apa...tp masa aku pergitu takde pulak dia bg nasihat ke apa..suh aku repair pc anak dia adelah..kiki
Alamak malunye...
Abes 1 sekolah tau ke?
Tp pelik ustazah tak nasihat ape2 plak...
 

SmileAlways

Legendary Member
gem
Messages
10,242
Joined
Aug 11, 2014
Messages
10,242
Reaction score
503
Points
171
haha masa dok asrama ni la aku kenal ikan jaket
biasa sebut cencaru
 

SmileAlways

Legendary Member
gem
Messages
10,242
Joined
Aug 11, 2014
Messages
10,242
Reaction score
503
Points
171
layan beb zaman dok asrama main futsal malam2 sampai 3pagi.main kat court bola tampar
dah tu dekat pula dgn blok perempuan,acah tunjuk skill la haha
 
Sponsored Post

Top
Log in Register