BTC USD 23,914.3 Gold USD 1,791.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenali Ubat Sedut (Inhaler)

sifahda99

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Messages
22
Joined
Dec 7, 2020
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
klau nk lagi senang and jimat masa, boleh panggil coway untuk bersihkan tilam sbb dorg ada high tech punya equipment yg betul2 boleh deep clean tilam tu
Haa betul. Sbb snng, dlm stahun tu dtg stiap 4 bulan. Mknenye diorg buat kerja mmg betul2, even 4 bulan kita pun sama2 jg katil elok2.. Susah nk naik pepijat/habuk :D
 
Sponsored Post

sifahda99

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Messages
22
Joined
Dec 7, 2020
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
tu lah rumah sendiri yer lah boleh jaga, panggil service deep clean kan tilam, sofa tapi klau pergi rumah org lain tu jdi satu hal jgak sbb mungkin dorg takde sape2 yg ada penyakit asma kan so dorg takde pay too much attention untuk deep clean, cuma bersih2 biasa mcm tu
Btul.. Tpi skrg pon mmg bnyk servis dah. Kne cri yg reliable.. Nsib lee kita ni jumpa coway hihi senang skit nak brsihkan bhgian rumah lain.. Prt tilam kite serah kat diorg.
 

mariamaria

Freshie
Messages
19
Joined
Mar 3, 2022
Messages
19
Reaction score
2
Points
8
yg suka mengemas sennag lah tapi ada jgak yg tak ckup masa nk mengemas sbb bekerja dan tangunggjawab lain. sbb tu boleh panggil service org bersihkan tilam
Yes. lgipun mmg berbaloi sbb ikut saiz tilam kita.. Jenis yg bujang kan slalu guna katil single tu. Haa lgi murah harga dia
 

mariamaria

Freshie
Messages
19
Joined
Mar 3, 2022
Messages
19
Reaction score
2
Points
8
Haa betul. Sbb snng, dlm stahun tu dtg stiap 4 bulan. Mknenye diorg buat kerja mmg betul2, even 4 bulan kita pun sama2 jg katil elok2.. Susah nk naik pepijat/habuk :D
Susah tuu klu pepijat dh naik.. Ada yg smpi kena pggil pest controll.. So kite ni elok la guna servis sdia ada and jaga kebrsihan rumah jge
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
369,831
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
369,831
Reaction score
22,694
Points
2,836
Awards
1
IMG_20220615_151744_200.jpg

Kenali Ubat Sedut Asma (Inhaler)

Pelega

🔵 Digunakan ketika mendapat serangan asma
🔵 Mengembangkan saluran pernafasan
🔵 Melegakan serangan asma dengan cepat


Pencegah

🔵 Perlu digunakan dalam jangka masa panjang
🔵 Mengurangkan keradangan pada saluran pernafasan
🔵 Mencegah serangan asma yang akan datang


#ANMS
#sihatsepanjanghayat
#MalaysiaSihatSejahtera
#sihatmilikku


Sumber:
Bahagian Pendidikan Kesihatan, KKM
t.me/sihatmilikbersama
 
Sponsored Post

Top
Log in Register