kenali barangan non-muslim lowyat

CG Sponsors




simple

Junior Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
57
Reaction score
1
Points
11
Terima kasih ya TT. Kalau tak keberatan minta tolong update lagi barangan yang telah diroketkan ya. :)cgrock
 
Sponsored Post

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,865
Reaction score
474
Points
81
aku up kan supaya korang tak kena tipu dengan geng lowyat
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,516
Reaction score
235
Points
123
aku up kan supaya korang tak kena tipu dengan geng lowyat
TT kena update status sos tiram tu di 1st post
memudahkan semua orang & xdela member lain duk sembang merepek2
 

nangka madu

Active Member
Joined
Mar 21, 2013
Messages
1,878
Reaction score
5
Points
25
dah tukar title la nie dr geng cina DAP ke geng cina lowyat..x nampak rasict sgt kn
 

Mick Firdaus

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Sep 12, 2012
Messages
412
Reaction score
7
Points
15
semua jenama ( adabi sos tiram ) sahaja.. milik cayanun...
yg lain2 jenama milik adabi melayu
Nice info... ingatkan adabi semua selamat... kene alert dgn sos tiram dia la camni...
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,865
Reaction score
474
Points
81
aku up untuk hari ini sebagai peringatan
 

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,554
Reaction score
96
Points
40
semua jenama ( adabi sos tiram ) sahaja.. milik cayanun...
yg lain2 jenama milik adabi melayu
Ya betul tu .. adabi kalah kes mahkamah untuk produk sos tiram ni.
Maka adabi sos tiram jadi milik bukan islam ..
 

snakersviper

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2012
Messages
295
Reaction score
0
Points
10
lowyat sekarang dah desperate.. kopi jantan dgn sos tiram adabi pun diorg dah start jual.. sian.. sales brg letronik jatuh teruk noo..:eek::eek:
Haha yang ni win.. Sian tuan tanah kena troll balik.. Hehe..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register