Kembali makan gaji.....

CG Sponsors




e-mag

Junior Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
untuk perbincangan...
Ada tak siapa kt sini yg dulu PERNAH buat full time jadi agen unit trust,agent insuran atau ape2 agent berkaitan..lepas tuh quit atau keahlian expired dan kembali makan gaji.
Boleh tahu kenapa dan bagaimana keadaan anda selepas tu..?

kalau thread dah ada, moderator tolong delete...:">
 
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
untuk perbincangan...
Ada tak siapa kt sini yg dulu PERNAH buat full time jadi agen unit trust,agent insuran atau ape2 agent berkaitan..lepas tuh quit atau keahlian expired dan kembali makan gaji.
Boleh tahu kenapa dan bagaimana keadaan anda selepas tu..?

kalau thread dah ada, moderator tolong delete...:">

perghh..bagus thread neh...leh wat kajian...:)cgrock
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
dulu tok pernah le buat insuran.. income adalah 2 3 gebu sebulan.... tapi tak lamalah. sebab berhenti kerana setiap malam tak lena tidor menanti hari esok klien.. kena tahan telnga asyk kena marah.... dn macam2 lagi... akhirnya tok makan gaji balik... but now to find new part time job with big income... :D
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,360
Reaction score
193
Points
78
aku dulu pun penah jd agen insurans, UT, pahtu bila kenal forex terus tgal benda2 ni semua termasuk MLM. skrg aku makan gaji n fulltime forex.
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
aku dulu pun penah jd agen insurans, UT, pahtu bila kenal forex terus tgal benda2 ni semua termasuk MLM. skrg aku makan gaji n fulltime forex.
pergh ko memang handal.... bila nak ajau kengkawan jadi sehandal cam anda:D
 

mydreamerz

Active Member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
ako takkan toleh belakang lagi..heheeh
sumpah dah taknak makan gaji lagi...
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,360
Reaction score
193
Points
78
pergh ko memang handal.... bila nak ajau kengkawan jadi sehandal cam anda:D
handal pun dah burn rm30k nga fx capital. huhu....
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Abang ipar aku...pernah quit keje...sebab nak full time UT agent..
Lepas 3 bulan keje makan gaji balik...tapi hutang credit card menimbun...
(sebab 3 bulan takde income)...sekarang makan gaji balik...:(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register