BTC USD 62,822.3 Gold USD 1,763.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 Kemaskini Maklumat Pengeluaran RM500 Covid- 19 & Soalan Lazim KWSP

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,266
Reaction score
882
Points
121
wah, LULUS bro .. rasa diorang ada buat cross-check macam kita bincang tempoh hari, kan nombor dalam pendaftaran KWSP berlainan dengan saya guna sekarang, mungkin kamu punya pun akan lulus;

konsep cross-checking diorang, KWSP data = Bank data .. nombor fone tak penting unless application dari dalam sistem i-Akaun yang perlu TAC

:D

Screenshot-1096.jpg[
sama la tuan.. ari ni baru nampak result lulus.
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,200
Reaction score
12,482
Points
2,376
FB_IMG_1588512870730.jpg

FB_IMG_1588512873058.jpg


KWSP | Pembayaran Pengeluaran i-Lestari Bermula 4 Mei 2020

Buletin TV3
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,200
Reaction score
12,482
Points
2,376
Pengeluaran i-Lestari akan mula dikreditkan SECARA BERPERINGKAT bermula 4 Mei 2020 sehingga 18 Mei 2020. Anda boleh menyemak status permohonan di ilestari.kwsp.gov.my

Anda tidak perlu menelefon, tidak perlu e-mel malah tidak perlu ke cawangan!

Kami faham, menjelang musim perayaan ini kita akan cenderung untuk berbelanja namun apa pun, rancanglah perbelanjaan anda dengan baik, beli hanya yang perlu dan jangan lupa untuk mengasingkan amaun khas untuk kegunaan di masa hadapan.

Ingat, bijak berbelanja, hidup sejahtera!
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,200
Reaction score
12,482
Points
2,376

Pembayaran pengeluaran i-Lestari daripada akaun 2 Kumpulan Simpanan Wang Pekerja (KWSP) akan mula dikreditkan ke akaun ahli bermula hari ini hingga 18 Mei depan.​

Ketua Pegawai KWSP, Tunku Alizakri Alias berkata ahli KWSP yang permohonan pengeluarannya diluluskan akan dimaklumkan mengenai pengkreditan itu menerusi laman sesawang i-Lestari sejurus bayaran dikreditkan ke dalam akaun bank masing-masing.
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,593
Reaction score
1,953
Points
206
last month dh dapek withdraw duit kwsp, harap2 minggu ni dapek copek2 lah sbb poket den dh nk kempis

walaupun poso, perut den makin boroi ekekkekeeke
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,898
Reaction score
2,726
Points
206
Lepas pkp4 baru masuk.
Sabar menunggu.
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,077
Reaction score
234
Points
73
tunggu esok baru masuk
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register