Kemaskini Maklumat Pengeluaran Akaun 1 KWSP - iSinar

CG Sponsors




Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,086
Reaction score
1,728
Points
141
dokumen yang diperlukan adalah bukti
pendapatan berkurangan di kala PKP nih.

kalau bukti pengurangan pendapatan dari tahun lepas punya
bulan apr, may, jun, jul.... boleh dikira sekali ke?
 
Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,931
Reaction score
176
Points
83
dokumen yang diperlukan adalah bukti
pendapatan berkurangan di kala PKP nih.

kalau bukti pengurangan pendapatan dari tahun lepas punya
bulan apr, may, jun, jul.... boleh dikira sekali ke?
tahun 2020 ok rasa, aku pun bg dr feb2020-sept2020, start claim potong april, lepas tu bg bank statement.
ada rezeki dpt takde takpe hehe.

tp td member aku check balik kat website doc tu tak berkaitan katanye. nak sampai bln 12 tahun lepas plak.
tp kat aku takda lg ckp pape, cuma ckp diprocess 21 hari
 

baung

Freshie
Joined
Jun 19, 2007
Messages
10
Reaction score
1
Points
8
Screenshot_20210124-120626_Chrome.jpg


Hmmm...susah juga nak keluar duit sendiri ni☹☹☹☹..anak2 menyalak nak beli laptop, hanphone dan minta top data 😒😒...berebut2 hotspot untuk ikut kelas online....

Kerajaan buat tak tahu je....
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,319
Reaction score
1,545
Points
201
bila result keluar aa? aku sampai la ni tak ada update.. sedang di proses je memanjang
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,155
Reaction score
846
Points
121
bila result keluar aa? aku sampai la ni tak ada update.. sedang di proses je memanjang
sama la tuan.. tgk esok dpt tak interim yang 1k tu

kalo tak dpt... kena kencing lagi la kite
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,491
Reaction score
2,008
Points
201
Yg submit bukti dokumen tu memang amik masa sikit

yg tak perlu submit dokumen, 2/3 hari da lulus :D


Keunggulan cintaaaa
dari sinar mataA
Yang bergeloraaaaa

Hati di taman berbunga
Satu impian, satu harapan
Sudah pasti ada sebaliknya
Satu rahsia :p
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,523
Reaction score
39
Points
70
kiranya dh lulus la tu ye tuan.. ke kira submit.. terus dpt?
yang aku dengar la...tak tau betul ke tak..
Sape2 kategori ke 2 yang mohon, boleh dapat 1k. Interim..
lepas tu lulus atau tak, lain cite.

# tak pasti jangan kongsi :D
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,155
Reaction score
846
Points
121
yang aku dengar la...tak tau betul ke tak..
Sape2 kategori ke 2 yang mohon, boleh dapat 1k. Interim..
lepas tu lulus atau tak, lain cite.

# tak pasti jangan kongsi :D
dgr cam tu jugak... tak pe... kita tgk.. isinar ke... imalap
 
Sponsored Post
Top
Log in Register