Kemaskini Maklumat Pengeluaran Akaun 1 KWSP - iSinar

CG Sponsors




Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,978
Reaction score
1,674
Points
101
dokumen yang diperlukan adalah bukti
pendapatan berkurangan di kala PKP nih.

kalau bukti pengurangan pendapatan dari tahun lepas punya
bulan apr, may, jun, jul.... boleh dikira sekali ke?
 
Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,876
Reaction score
157
Points
83
dokumen yang diperlukan adalah bukti
pendapatan berkurangan di kala PKP nih.

kalau bukti pengurangan pendapatan dari tahun lepas punya
bulan apr, may, jun, jul.... boleh dikira sekali ke?
tahun 2020 ok rasa, aku pun bg dr feb2020-sept2020, start claim potong april, lepas tu bg bank statement.
ada rezeki dpt takde takpe hehe.

tp td member aku check balik kat website doc tu tak berkaitan katanye. nak sampai bln 12 tahun lepas plak.
tp kat aku takda lg ckp pape, cuma ckp diprocess 21 hari
 
Sponsored Post
Top
Log in Register