BTC USD 56,423.6 Gold USD 1,763.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelonggaran rentas negeri tak lama lagi - Khairy

Sponsored Post

miniang90

Junior Member
Messages
54
Joined
Aug 22, 2011
Messages
54
Reaction score
3
Points
11
ohhh dia mintak sembang pasal petronas lak hahaha,,
dia macam ni, selalu guna petronas sebab guna app setelnya aje,,
boleh topup ewallet lepas tu bayar minyak guna tu je terus isi mnyak dah tak yah pegi kaunter dah,,
lagi 1, baru2 ni ade buat contest https://www.mymesra.com.my/bm/mesra-visa-kasih-bonanza
dah boleh rentas negeri ni lagi senang lah nak spent tu
baru tau weh sebab aku bukan lah reti guna apps2 ni tapi dah install
dan godek2 nampak macam senang je nak guna lepas ni tak yah beratur kat kaunter nak bayar minyak lagi..
nanti lepas balik keje nak try isi minyak guna apps ni boleh masuk contest
 

sapit87

Super Active Member
Messages
8,368
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,368
Reaction score
520
Points
121
baru tau weh sebab aku bukan lah reti guna apps2 ni tapi dah install
dan godek2 nampak macam senang je nak guna lepas ni tak yah beratur kat kaunter nak bayar minyak lagi..
nanti lepas balik keje nak try isi minyak guna apps ni boleh masuk contest
Samala dah install tp x try guna lg..biasa bayar minyak pakai cash..mls la plak nk topup siap2 dlm setel..kadang tu beli jgk jajan dlm kedai
 

chel_fi82

Active+ Member
Messages
4,674
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,674
Reaction score
88
Points
40
Banduan di Thailand ini membuat demonstrasi bagaimana cara membuka kunci mangga (pecah masuk rumah).
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Messages
34,956
Joined
Jul 1, 2008
Messages
34,956
Reaction score
2,470
Points
201
Banduan di Thailand ini membuat demonstrasi bagaimana cara membuka kunci mangga (pecah masuk rumah).

Ya cara lain ketuk pakai hammer.. bile tgk lock smith lawyer kt utube dia buka kunci manga x sampai 1 minit.. mcm useless je semua manga lock di pasaran
 
Sponsored Post
Top
Log in Register