BTC USD 32,667.0 Gold USD 1,785.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Keliru...

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,409
Reaction score
13
Points
25
Aku mempunyai dua orang awek yg sama cantik dan lawa serta tetapi berbeza kelembutannya.aku asal orang melaka dan awek 1st aku owang melaka gak...dah hmpir 7 tahun aku couple..tp dia ni ada perangai yg buat aku jadi bosan..selalu marah dan meninggikn suara tatkala then maki2 aku dan caci aku guna perkataan yg x elok..aku jadi bingung..tp aku slalu mencari dia even gaduh dan minta maaf walau salah dia,aku jadi mcmni sbb aku selalu disamping dia..hari2 cll then kalau x cll dlm satu hari 2 mmg x sah..then dalam masa yg sama mak ayah aku mmg dah knl dia..awek aku num 2 ni pulak mmg orang dia baik sgt2,dia asal terengganu..xpenah bergaduh dgn aku..xpenah tinggikn suara..kalau aku salah pon dia slalu tenangkn aku..aku sygkn dia..aku dah couple hampir 3 tahun gak..awek aku 1st dan 2nd ni x tau yg aku ada dua aweks..tp aku tau suatu ari nnt aku pasti akan bgtau dan tgglkn salah sorang..aku tgh pening nih..tlg aku cari jalan penyelesaian..~X(
 
Sponsored Post

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
ko kawin je dua2 tu bro hehe
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
aku harap2 dua2 awek tu tinggalkan kau sbb dorg ada bf lain.. . full stop.
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,863
Reaction score
8
Points
65
dah buat pilihan nanti pass yg ko rejek tu kat aku. haha
 

pentium5

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,891
Reaction score
87
Points
30
org pompuan jeles gile bila dgr citer ni
ambik jer dua2
kan senang
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
Aku mempunyai dua orang awek yg sama cantik dan lawa serta tetapi berbeza kelembutannya.aku asal orang melaka dan awek 1st aku owang melaka gak...dah hmpir 7 tahun aku couple..tp dia ni ada perangai yg buat aku jadi bosan..selalu marah dan meninggikn suara tatkala then maki2 aku dan caci aku guna perkataan yg x elok..aku jadi bingung..tp aku slalu mencari dia even gaduh dan minta maaf walau salah dia,aku jadi mcmni sbb aku selalu disamping dia..hari2 cll then kalau x cll dlm satu hari 2 mmg x sah..then dalam masa yg sama mak ayah aku mmg dah knl dia..awek aku num 2 ni pulak mmg orang dia baik sgt2,dia asal terengganu..xpenah bergaduh dgn aku..xpenah tinggikn suara..kalau aku salah pon dia slalu tenangkn aku..aku sygkn dia..aku dah couple hampir 3 tahun gak..awek aku 1st dan 2nd ni x tau yg aku ada dua aweks..tp aku tau suatu ari nnt aku pasti akan bgtau dan tgglkn salah sorang..aku tgh pening nih..tlg aku cari jalan penyelesaian..~X(
tu la pandai main api.........skrg dah kena bakar........

so cari air padam sikit2........api dah semakin marak.....nak padam pon susah.................
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register