Kelebihan Friendi Mobile . book no sendiri,airbag,validity sebulan

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 17 20.2%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 7 8.3%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 37 44.0%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 24 28.6%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 24 28.6%

tekno

Fun Poster
Joined
Apr 25, 2014
Messages
340
Reaction score
0
Points
0
Telco FRiENDi mobile adalah kerjasama antara syarikat luar dan syarikat dalam negara. Buat masa sekarang pakai pencawang asli umobile dan pencawang pinjam maxis.




Bila korang berbelanja 24ringgit 99sen ditambah dengan langgan mobile data atau berbelanja 34ringgit 99sen tanpa mobile data baru korang dapat secara auto terus fungsi airbag.



Ini yang tt paling suka booking no hanya beli sim pek lepastu pergi laman web dia dan tukar no kot ada lagi caNTEK DARI NO ASAL. mungkin satu hari nanti dekat cg ada orang jual no friendi secara berleluasa jer tak payah pos sim baru.patutnya telko ni guna kelebihan ini.



ada dua jer telko malaysia menawarkan tempoh kredit lama giler satu kena berbelanja lebih 10ringgit bagi tron dan telko ini buat sms atau panggilan dah dapat 30 hari sebulan.



Yang lain korang masuk friendimobiledotmy dan bandingkan sendiri tapi tak berapa sangatlah biasalahkan mvno. bagi tt mvno kepada DiGi mungkin lebih berkelebihan :)
 
Last edited:
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
8,997
Reaction score
366
Points
0
Best ja dulu guna Friendi. tak payah risau pasal validity

 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
26,994
Reaction score
761
Points
0
Apa fungsinyA.. Konpius ni.. data unlimited ker atai apa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register