Kelas Menjahit - Area Setapak, Wangsa Maju, Danau Kota, Medan Idaman, Gombak

CG Sponsors




strawda

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
107
Reaction score
6
Points
15
Sedang mencari kelas belajar menjahit dekat-dekat area rumah...
kot-kot bolehla tambah skill & kreativiti in future...

Tengah bercita-cita nak ada butik sendiri, upah orang, tapi sebagai owner, mestilah kalau boleh tau la jugak asas dan hal2 jahit menjahit, baru boleh maju...

thanks...
 
Sponsored Post

ombakbiru

Freshie
Joined
Sep 27, 2011
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
salam ...dah pandai menjahit ke...masih minat nak belajar...marilah join


-Saya mengadakan kelas menjahit tudung./langsir/baju kurung

-Wanita sahaja

-Yuran : RM110(tudung) ,rm140 (bj kurung), rm100 ++ (ikut jenis langsir) ( peralatan jahitan di sediakan kecuali kain- blh di beli d pusat jahitan anggun tapi corak terhad)

-Tempoh masa : 3-4 jam (tudung), satu hari (langsir), 2 hari (bj kurung)

-Masa : Weekend sahaja/ hari biasa kalau ada permintaan dan cukup korum ( 5 orang +)

-Tempat : Di Pusat jahitan anggun Bukit rahmanptra Sg Buloh

-Cara jahitan dengan cara paling mudah akan diajar.



Jika berminat, sila call @ sms : ombak 0192707981 ... tq
 

satriahitam

Active+ Member
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,503
Reaction score
59
Points
30
TT nak blajar menjahit leh cuba risik kat Kolej Komuniti Selayang... dekat area Stadium Selayang tu.. TT cuba risik dlm web mengenai kursus utk org ramai yg dikendalikan setiap sabtu dan ahad.... Kolej tu diam-diam berisi tau, cuma low profile... adr bnyk kursus utk org awam mcm menjahit, memasak, kuih/biskut, mendandan, komputer, bahasa... murah pun murah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register