Kelas Adobe Photoshop (Kelas Untuk semua)

CG Sponsors




Joined
Dec 24, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Kepada semua warga CG. Kini saya membuka satu kelas mempelajari Adobe Photoshop. Semua boleh sertai. Pendaftaran sentiasa dibuka.

Kepada sesiapa yang berminat boleh PM saya seperti di bawah:

email : [email protected]
no. tel : 0179104599
blog : http://www.kelasphotoshoponline.blogspot.com/

Pembelajaran di dalam bahasa melayu. Pembelajaran bermula daripada basic sehingga ke teknik-teknik yang menakjubkan.
Penerangan secara terperinci satu per satu. Kesemuanya dilakukan secara online. Jimat masa, jimat wang, jimat tenaga..

Kepada sesiapa yang tidak tahu langsung mengenai Adobe Photoshop, memang saya galakkan menyertai kelas ini. Niat saya hanyalah untuk mengajar mereka yang teringin nak belajar tetapi tiada guru. Yuran tu cuma sampingan je. Lepas duit broadband dan duit minyak sudah la.. huhuhu.. :(:)((

Peserta juga boleh bertanya kepada saya menerusi yahoo messenger atau menerusi SMS. Saya akan menjawab semua permasalahan anda. :):)

Pendaftaran bulan pertama hanya RM30. Manakala bulan berikutnya hanya RM20 sahaja. Kalau nak pergi kursus kat luar kene la keluar beratus ringgit. Tu pon dia ajar yang basic je. X patut, x patut.. :eek::eek:

Kalau nak dapat harga murah, cari 5 orang untuk sertai kelas ni, anda akan dapat potongan yuran. Anda hanya bayar RM10 sebulan. Anda seorang je tau. Bukan 5 orang rakan anda yang lain tu.. Hahaha.. :)):))

So, apa tunggu lagi. Meh sertai ramai-ramai. Nak pandai kene ada pengorbanan.. huhuhu.. :-?:-?

Selamat belajar.


email : [email protected]
no. tel : 0179104599
blog : http://www.kelasphotoshoponline.blogspot.com/

 
Sponsored Post
Joined
Dec 24, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Boleh tinggalkan comments anda di blog saya.

Kalau saya lambat reply di CG forum ni, hantar je comments di blog saya. Pasti cepat saya membalasnya. Jom2 semua. apa tunggu lagi.. :)cgrock:)cgrock
 

MrLey

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
3,292
Reaction score
68
Points
30
Cukup bagus..kalau kat luar 10 jam contact hours pun sampai Rm750.00. Balik belum tentu lagi..
 

MrLey

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
3,292
Reaction score
68
Points
30
Mana yang belajar silkscreen nanti saya forwardkan ke tuan utk adobe...
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
kelas sebulan berapa jam?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register