BTC USD 60,750.6 Gold USD 1,777.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell kelambu khemah dijamin selamat gangguan insyallah (mencari reseller)

nakano56

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2010
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
salam kpd semua warga CG.:)cgrock

****iklan khidmat masyarakat****

anda diganggu nyamuk ketika tidur?? TERBARU!!memperkenalkan mosquito net yang lebih unik dan fleksibel ! tak payah susah2 nak pasang kelambu atau ubat nyamuk/sprayy yang boleh menjejaskan kesihatan.senang dibawa kemana2.kompak.


f8c00b5b5a95427a98f798f.jpg

55109078.jpg





contoh!
4623552163.jpg

kelebihan :
*senang dipasang,dibuka dan dibawa kemana2
*diperbuat drpd white terylene mesh dan diamond crystal lacing(tidak panas&lutsinar).
*ruang dicipta lebih besar dan anda lebih selesa
*tiada ruang utk nyamuk masuk(pakai zip)


harga :
king size(180x200cm)[STRIKE]RM65[/STRIKE]RM55 siap pos lajuu!!
queen size(150x200cm)RM50!! siap pos laju!!


warna :
biru
[STRIKE]merah[/STRIKE]*out stock!
hijau
pink
[STRIKE]purple[/STRIKE]*out stock!



berminat???PM jer seperti berikut !
------------------------------------------------------
warna :
saiz :
kuantiti :

nama :
no fon :
alamat :
------------------------------------------------------



****NAK BORONG PUN BOLEHH!**** :D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

no fon : 0125265612



feedback
huhuhu barang dh sampai.....cun gak
TQVM

TT, kelambu dah selamat sampai kerumah. Mmg cun, nyamuk gerenti xleh masuk nyer, mula-mula apabila dpt kelambu terus buka dan bila nak lipat smula jenuh buat eksperimen lipat melipat dan kemudian nyer baru dpt lipat jadi kecil... mula-mula buatkan lipatan tu jadi dua, satu kecil dan satu besar lipatan tu, lipat lagi yang besar, barulah leh masuk dlm bekasnya. TQ TT.
 
Last edited:
Sponsored Post

alibara

Active+ Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
3,362
Reaction score
2
Points
25
salam kpd semua warga CG.:)cgrock


anda diganggu nyamuk ketika tidur?? TERBARU!!memperkenalkan mosquito net yang lebih unik dan fleksibel !


1671215738256s.jpg

f8c00b5b5a95427a98f798f.jpg

55109078.jpg


http://www.youtube.com/watch?v=fs_Wd-vwik0

kelebihan :
*senang dipasang,dibuka dan dibawa kemana2
*diperbuat drpd white terylene mesh dan diamond crystal lacing.
*ruang dicipta lebih besar dan anda lebih selesa
*tiada ruang utk nyamuk masuk(pakai zip)


harga :
king size RM60(180x200cm)
queen size RM50(150x200cm)
*posing fee tmbah RM10


NAK BORONG PUN BOLEHH! :D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Salam TT,

boleh beri contact number tak ?
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
barang baik ni.elakkan dari kono denggi.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register