BTC USD 38,974.1 Gold USD 1,817.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Games) Kelab PS2-share info,discuss,tips,masalah dll...

ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
Salam semua.aku nak survey market price utk ps2 yg baru @ secondhand sekrang berapa market price.
tadi survey kat dlm the store sg buloh.rata harga RM400.00-baru punya.tapi ada kedai tu kata yg rm400 tu kalau rosak tak boleh baiki.ni recond ke?ori?
planing nak cari satu utk anak.tu la minta pendapat kawan2 yg dah lama berjinak2 dgn ps2 ni.
 
Last edited:
Sponsored Post

ikanlemas19

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,620
Reaction score
0
Points
20
Salam semua.aku nak survey market price utk ps2 yg baru @ secondhand sekrang berapa market price.
tadi survey kat dlm the store sg buloh.rata harga RM400.00-baru punya.tapi ada kedai tu kata yg rm400 tu kalau rosak tak boleh baiki.ni recond ke?ori?
planing nak cari satu utk anak.tu la minta pendapat kawan2 yg dah lama berjinak2 dgn ps2 ni.

Bro cari yg rosak,yg lenz xboleh pakai,tapi bila on'ps2 tu,ada kuar browser kat skrin..kalo rosak lenz,diorg jual murah2,boleh dapat bawah 150,sb nak betul lenz dlm 150-300..cari yg fat atau slim,tapi cari no.model tu selain no.9xxxx didepannya, contoh no model schp 50006..aku tolong bro..aku bab nak bagi anak2 main ni mmg aku tolong..sb anak2 ni kalo layan game perkembangan mindanya cepat sikit..apa pm aku bro..xyah beli baru..2hd pun cukup..Bro boleh tengok kat sini apa yg saya ingin beri tahu
 
Last edited:

ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
menarik juga ni.terima kasih bro.saya baca post topik anda.
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,487
Reaction score
355
Points
86
tudia...otai sudah mariiii.....
 

renzokuken

Active+ Member
Joined
Mar 7, 2011
Messages
3,227
Reaction score
2
Points
25
aku nkcari jugak sebijik..kt mane nkcari ek?
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
try korg usha kat tesco rawang...murah ps2 kat sane aku dgr..siap dpt free games lagi...ge bwh RM400
 

ikanlemas19

Active Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,620
Reaction score
0
Points
20
try korg usha kat tesco rawang...murah ps2 kat sane aku dgr..siap dpt free games lagi...ge bwh RM400

Kat mudah ada yg jual rm50,lenz rosak..fat vision duk kat puchong,yg satu lagi duk shah alam..aku dh msg tapi xjawap..kalo dpt ni mmg bet..hehhehe:D
 

ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
tadi survey ps2 baru kat digital mall ss 14.harga rm450.00
dia kata ni 'modified' punya.apa maksud tu?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register