Kelab Ping Pong Shah Alam :D

CG Sponsors




Sponsored Post

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
website tu member teman yg buat boh..
satu tempat keje dulu..lani dia dah pindah g usm penang hihi..

malas nak masuk site tu..macam pening je..huhu
port dah cantik dh .. tapi agak bercelaru. nak kena wat social web utk kaki pingpong jugak kalo cam ni. Tunggu ye kekawan ... siap je e-commerce ambe, ambe wat lak social web utk kaki ping pong.
 

Sengkuang13

Active Member
Joined
Jun 23, 2011
Messages
1,276
Reaction score
1
Points
25
port dah cantik dh .. tapi agak bercelaru. nak kena wat social web utk kaki pingpong jugak kalo cam ni. Tunggu ye kekawan ... siap je e-commerce ambe, ambe wat lak social web utk kaki ping pong.
masuk register jd ahli..esok lusa ada tournament..saya update..amacam boh..sebb situ ada game utk beginner..so leh timba2 ilmu..
 

akira_sempoi

Active Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
1,797
Reaction score
2
Points
25
lama dah x main pingpong. teringin gak nak main tapi racket xde lak
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
:))
masuk register jd ahli..esok lusa ada tournament..saya update..amacam boh..sebb situ ada game utk beginner..so leh timba2 ilmu..
ambe ni nak kena polish balik .. baru leh jadi beginner. kalo tak... maunya 11-0 straight set. :))
 

azuannb

Freshie
Joined
Apr 16, 2013
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
bro hurairah.sy pn duk shah alam..duk sek7. roger2 sy klu ada tempat nak main ping pong. tgh cari kwn2 nk blaja men ping pong ni :)
 

azarul

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2011
Messages
3,466
Reaction score
51
Points
30
waaa lama tak main ping pong.. kat uma ade meje.. tp bosan org yang sama je main.. tak pro la akhinya haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register