Kelab Ping Pong Shah Alam :D

CG Sponsors




hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
Salam sumer,

Ambe dengan ini mengisytiharkan kewujudan kelab ping pong Shah Alam di dalam CG...

Waaa... gempak gempak :D

Sebenarnya ambe dh lama tak main ping pong. Teringin nak main tapi sejak pindah ke Shah Alam kira kira 3 tahun lalu, dh tak main langsung ning.

Jadi, sapa-sapa yang ada di Shah Alam, leh la share ngeng ambe port ping pong kat Shah Alam. Leh le kite car pool gi main pin pong.

:D
 
Sponsored Post

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
Waaa ... tak de sape nak main ping pong ke.
 

sayid83

Active Member
Joined
Jun 8, 2012
Messages
2,223
Reaction score
2
Points
35
aku main ping pong nih..tp tu la..tpt keje jauh..tak berkesempatan untuk beriadah.tunggu aku tukar kje ke sel baru leh join sesama.
 

ezee

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2007
Messages
438
Reaction score
9
Points
15
dulu biasa main kat kompleks sukan negara panasonis shah alam... skang dah pindah opis kat kl, so main kat opis je la
 

luminor

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
dulu biasa main kat kompleks sukan negara panasonis shah alam... skang dah pindah opis kat kl, so main kat opis je la
dgr2 kt sane siap ade personal coach ye...ermm mmg kite sume men kt opis jela convinient...men kt kelab tt pon ok jgk time hujung mggu...:D
dah pnt pg uptown plk...lepak minum2 pergghhh masyuk..
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
Sapa - sapa yang duk shah alam, leh la tolong up kan tempat nak main ping pong ning ye. :D

Majulah ping pong untuk negara.
 

roseflame

Fun Poster
Joined
Mar 11, 2013
Messages
107
Reaction score
0
Points
10
ade bad ping pong kt umh tp xpkai lg pon..baru beli..haha
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
ade bad ping pong kt umh tp xpkai lg pon..baru beli..haha
kalo nak main ping pong ... kasi tau la ambe ye ... ni tgh plan nak beli meja ping pong ngeng robopong ... kalo tak de member nak main, ambe lawan robopong. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register