BTC USD 48,207.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelab MYVI Di Nilai

haikal

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
Kepada mana2 kelab myvi di nilai,xkisahla myvians ke,myviC ke,macamana nak kontek..aku nak join gak la..ni no aku
012-3546415
019-9995458
 
Sponsored Post

se-erkop

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2008
Messages
994
Reaction score
0
Points
10
Kepada mana2 kelab myvi di nilai,xkisahla myvians ke,myviC ke,macamana nak kontek..aku nak join gak la..ni no aku
012-3546415
019-9995458

nilai je ke bro?
kawasan len xblh ka?
hehe
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
aku duk nilai gak...tapi takde myvi..:((
 

haikal

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
mana2 pun xpe bro...salak ke,sepang ke,salak tinggi ke.aku malas nak g area bangi...stkat nak kuar mnm,mls nak g jauh2
 

hazri99

Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
1,576
Reaction score
2
Points
25
buat la TT kat nilai sure dari kl/seremban/dll leh dtg..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register