Santai Kelab Mangsa Saman-Nyatakan butir saman anda disini.

CG Sponsors




maplebizz

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2009
Messages
447
Reaction score
2
Points
15
Assalammualaikum semua,

Aku dok x dok teringat plak nak tubuhkan Kelab Mangsa Saman(KMS) ni kat CG.

Aku tau mesti ramai geng2 CG ni yang biase kene saman. Tak kiralah dgn TRAFFIK, POLIS,JPJ atau MAJLIS PERBANDARAN ka. Skop perkongsian saman ni kita akan perkembangkan lagi dimasa hadapan seperti kene saman dgn jiran kaa...

Kalau boleh ikut format niler.

JENIS SAMAN:TRAFIK/POLIS/JPJ/MAJLIS PERBANDARAN
JUMLAH DENDA:RM350(anggaran)
SEBAB SAMAN:MELEBIHI HAD LAJU(katakannn)
STATUS:SETEL/TAK MAU SETEL/NANTI BARU NAK SETEL/dll.


Kalau korang rase ader beberaper lagik butir perlu diisikan, sila feedback. aku akan tmbahkan lagi kedalam format keatas. supaya korang senang copy and isi je butiran.

Sekadar meluahkan perasaan. Jom kita isi CGrian!!!!:)cgrock


DIKEMASKINI HARIAN.
Total saman setakat page 16 ini bagi semua ahli KMS berdaftar adalah
=RM9450

Carta Hero Saman CG.

RANK ID SAMAN
1 fine net 1500
2 kakakiki 1200
3 thedoctor 1150
4 aes 530
5 robz 450
6 hisham27 310
7 nurkamar 300
8 duwanz 300
9 lwashere 300
10 najumi 300
11 dinariraq2011 300
12 syaq90 300
13 tidusz 300
14 Tokera 300
15 anbusan 200
16 fazarudin 200
17 feer6452 180
18 UdangGalah 150
19 hannuz1010 150
20 Quantum Success 100
21 akecema 90
22 baein 60
23 Aqua-man 50
24 jinlapar 30
25 CyberMachine 30
26 bojed 20
27 alhelmi8 650

 
Last edited:
Sponsored Post

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
aku nye saman dulu...saman uitm..berambut panjang
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,822
Reaction score
143
Points
83
last aku kene saman 2 tahun lepas kot....

Jenis Saman : JPJ
Jumlah Denda : RM100 (RoadTax), RM100 (Insuran)
Sebab Saman : RoadTax mati
Status : Selesai selepas setahun kene saman
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
aik UITM pun ader saman rmbut panjang ke bro. Ape lagik. Isi je borang keahliah kelab tuh..hehehe.
mesti la ade..pak guard bagi saman..tade stiker saman,parking merata saman,pakai seksi saman..fakulti aku paling byk buat saman :))
 

alliyaz

Active Member
Joined
May 11, 2009
Messages
1,764
Reaction score
2
Points
25
bila masa ntah aku kene saman,,,tetiba smpi surat srh setel kan saman...kalu surat saman tu ok la jugak...x mo bayo la aku
 

maplebizz

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2009
Messages
447
Reaction score
2
Points
15
aku byk jg saman2 ni...nk citer satu2 ke?:D
Semakin bnyk borang saman yg bro isi, semakin otailah bro dlm KMS ni.

last aku kene saman 2 tahun lepas kot....

Jenis Saman : JPJ
Jumlah Denda : RM100 (RoadTax), RM100 (Insuran)
Sebab Saman : RoadTax mati
Status : Selesai selepas setahun kene saman
Huhuhu..nice share bro. Welcome to da club.

ok gak...idea yg baik...
Aper lagik bro...:">

mesti la ade..pak guard bagi saman..tade stiker saman,parking merata saman,pakai seksi saman..fakulti aku paling byk buat saman :))
Wow...wow...memang kene join da club ni bro..hehehe..keotaian samam anda semakin menyerlah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register