BTC USD 35,715.7 Gold USD 1,800.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelab bola sepak kalah 55-0

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Kelab bola sepak kalah 55-0

du_05.1.jpg

PENJAGA gol Madron FC, Gavin Hall mengambil bola yang masuk ke dalam gawangnya dalam satu perlawanan baru-baru ini.

LONDON - Kelab bola sepak Britain yang selalu kalah dengan jaringan besar, Madron FC menunjukkan sedikit peningkatan apabila ia hanya kalah 22-0 pada Sabtu lalu selepas mencipta sejarah tewas 55-0 pada minggu lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Walaupun terdapat peningkatan, cuma penjaga gol, Gavin Hall dan tujuh lagi pemain sahaja yang bersetuju untuk merakamkan gambar berpasukan manakala tiga lagi tidak mahu kerana terlalu malu.

Kelab itu kalah kesemua 11 perlawanan dengan memberikan 227 gol kepada pihak lawan namun ia bukannya pasukan tercorot dalam Liga Cornish Mining kerana terdapat beberapa kelab lain yang dipotong mata. - Agensi
 
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
main bola sepak ka main guli ni.............
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
ni main basketball ke apa
 

cikpyan

Active Member
Joined
Sep 16, 2007
Messages
2,258
Reaction score
32
Points
45
Soalannya ... berapa minitkah yang diperlukan bagi menjaringkan setiap satu gol?

har har har
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
main bola ker men kejar2 jer..
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
macam penah aku dengar kes macam ni......

team yg tak puas hati ngan ref. depa kick in gol sendiri......

sampai 100++ ka own goal tu kalo tak silap aku.
 

Mureqs

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,087
Reaction score
2
Points
25
klu lwn ngan national team malaysia,agak2 brpa lak ye?????
 

wokyoh fx

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2010
Messages
7,161
Reaction score
49
Points
70
makkk aiiii 55-0 :eek::eek: .. purata seminit suku satu gol .. diorang ni kaki bangku ke .. ataupun liga satu kita point cam basketball ??:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register