Kejutan oleh maa takaful utk 2010 - jom sertai maa takaful

CG Sponsors




esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
Salam.....

MAA Takaful akan memberikan kejutan demi kejutan pada tahun 2010 ini....

kejutan ini adalah untuk para consultant di MAA Takaful, agen2 dari company insurans / takaful luar sana - yg masih terfikir2 untuk menyertai kami.....

leader2 / agen2 di luar sana - jom bersama kami di MAA Takaful, byk ganjaran yang pasti anda perolehi yg mana di company anda - agak mustahil untuk anda dpt ganjaran sebegini....

http://www.youtube.com/watch?v=9_6P21_wfnk

KE PERTH HANYA DENGAN 12,888 FYP SHJ.....INGAT GANJARAN INI MUSTAHIL ANDA AKAN DAPAT DI COMPANY LAIN......

UNTUK LEADER - PASTIKAN HANYA 5 CONSULTANT ANDA LAYAK KE PERTH, AUTOMATIK ANDA AKAN MENDAPAT 1 TIKET.....

INGAT GANJARAN HEBAT MENANTI ANDA DI MAA... JOM SERTAI SAYA...DI MAA TAKAFUL...
 
Sponsored Post

esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
hit dah 60... tapi x da sorang pun reply.... terkejut ke tuan2 apa yg MAA Takaful berikan....

betul...gi perth dgn 12,888.... nak kata mati idup balik kat co lain pun x dpt x tau lah... tapi rasa mcm MAA je kat dalam msia yg leh bagi semurah hati ni :D:D:D
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
dorang terkejut tu tuan

kena plak dengan rm150 aku kita boleh offer sum coverd(death&tpd)rm100,000,critical ilnes 50,000,kemalangan(pa)50,000 medical card r&b 200 anual limit 100,000 overoll limit 300,000 aku rasa dah bagus tu tuan...

yang penting medical card a/l tinggi dan tiada ko-takaful..overoll tinggi tapi annual limit rendah pun cam kureng jer tuan..

pastu jadi consultant bawak fyp 12888 antara jan - mac dapat ke perth plak tu...

itu yang depa lagi tak cayer..tak kira early bird jan - sept fyp 50,000 1 tiket ke london..

belum kira mainten 3 case sebulan jan-dis fyp 28,000 pun dapat 1 tiket ke london...

ha ha ha
 

esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
dorang terkejut tu tuan

kena plak dengan rm150 aku kita boleh offer sum coverd(death&tpd)rm100,000,critical ilnes 50,000,kemalangan(pa)50,000 medical card r&b 200 anual limit 100,000 overoll limit 300,000 aku rasa dah bagus tu tuan...

yang penting medical card a/l tinggi dan tiada ko-takaful..overoll tinggi tapi annual limit rendah pun cam kureng jer tuan..

pastu jadi consultant bawak fyp 12888 antara jan - mac dapat ke perth plak tu...

itu yang depa lagi tak cayer..tak kira early bird jan - sept fyp 50,000 1 tiket ke london..

belum kira mainten 3 case sebulan jan-dis fyp 28,000 pun dapat 1 tiket ke london...

ha ha ha
consultant baru - submit 3 kes tiap2 bulan - 36 kes setahun, dpt 1 tiket ke LONDON....:eek::eek::eek:

London tuan2 bukan pulau pangkor, bukan langkawi.... :)cgrock:)cgrock
 

pojikun10

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
consultant baru - submit 3 kes tiap2 bulan - 36 kes setahun, dpt 1 tiket ke LONDON....:eek::eek::eek:

London tuan2 bukan pulau pangkor, bukan langkawi.... :)cgrock:)cgrock
tersedak den bile pangkor disebut2..ahakzzzzzzz
:mad::eek::)cgrock
 

pojikun10

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
:eek::eek:org perak ckp negori....apa ada hal...
kan 1 Malaysia bang, kene blajor sumer loghat daeerah....
loghat Tamil aku tk lps2 lgi nih....:eek::eek::eek:

jom terjah prospek lgi hari ni...~X(
 

esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
tersedak den bile pangkor disebut2..ahakzzzzzzz
:mad::eek::)cgrock
x da tuan... bukan nak buat tuan tersedak... itu realiti tuan.... melancong paling jauh pun langkawi dan pangkor je....

apa kata join MAA - boleh ke perth dan london..... insyaAllah

haris
 
Sponsored Post
Top
Log in Register