keje part time offline

CG Sponsors




herry

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
202
Reaction score
0
Points
10
sapa2 yang duk area kota damansara,petaling jaya atau dekat2 dengan kawasan kedai aku, aku nak cari sapa2 yang nak keje part time dengan aku,aku ada dobi, kejenye cuma cari customer yang nak wat cucian pakaian, comforter ke, karpet ke, dan lain2, contact aku dan aku akan pergi ambil, korang cuma bagitau tempatnya je, aku akan bagi komisyen 40% daripada cucian yang korang dapat..sapa yang berminat dan ingin wat pertanyaan sila sms aku, sebab aku jarang online... ni no aku 0133884541, aku harap ada yang berminat k :D
 
Sponsored Post

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Best jgk ni..tp aku duk jauh r..xpe sape2 yg berminat leh hubungi bro herry..just promote je leh komisen ek..
 

Dzil77

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Wah kedai dobi pun dh promosi wat affliate hehehe... :)cgrock
Good luck bro smoga bisnes success! :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register