BTC USD 57,203.0 Gold USD 1,779.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

keje ngan misc

azryn81

Active+ Member
Messages
3,620
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
1st sorry, kalau silap thread..

sy nak tanyer, ade tak sesape tau camne nak apply keje seaman kat misc..suami sy x-seaman tp dah 3 tahun resign, skang ni berusaha nak try balik naik kapal..nak kumpul duit sbb x larat keje kat darat #:-S
 
Sponsored Post

mangkaq

Super Active Member
Messages
8,834
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
MISC tu tau la....Seaman tu apa erk???
 

azryn81

Active+ Member
Messages
3,620
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
seaman tu pelaut..suami sy dulu naik LNG tp resign sbb kawen dgn sy, huhu..
la ni dia mcm dah fed-up keje darat sbb duit x dpt nak kumpul, satu sbbnye gaji darat x dpt byk mana compare ngan experience keje dekat 10 tahun..
skang, sy tgh usahakan nak masukkan dia balik kat misc tp bila tgk website misc, mcm xde vacancy..
sy x kesah kena tinggal, dr tgk dia asyik monyok hari2, hati pun x sakit..
 

hafizuka

Super Active Member
Messages
6,956
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
261
Points
81
seaman tu pelaut..suami sy dulu naik LNG tp resign sbb kawen dgn sy, huhu..
la ni dia mcm dah fed-up keje darat sbb duit x dpt nak kumpul, satu sbbnye gaji darat x dpt byk mana compare ngan experience keje dekat 10 tahun..
skang, sy tgh usahakan nak masukkan dia balik kat misc tp bila tgk website misc, mcm xde vacancy..
sy x kesah kena tinggal, dr tgk dia asyik monyok hari2, hati pun x sakit..

skang ni semua duit je, tak menjamin kebahagiaan tapi kalau takde mmg confirm tak bahagia huhuhuhuh

keje darat gaji tak banyak, biar dia gi laut, kumpul duit masa muda, time muda la nak keje kuat

so nak masuk balik eh, paling mudah carik la kawan2 dia yang keje laut, baru senang nak masuk balik
 

aizat1612

Super Active Member
Messages
5,456
Joined
Jul 3, 2009
Messages
5,456
Reaction score
6
Points
70
awat tak apply keja dengan AP Moller ke..., dan lain2...
lagi banyak gaji leh dapat dari kat misc tu...

zack - 0126524731
 

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
seaman tu pelaut..suami sy dulu naik LNG tp resign sbb kawen dgn sy, huhu..
la ni dia mcm dah fed-up keje darat sbb duit x dpt nak kumpul, satu sbbnye gaji darat x dpt byk mana compare ngan experience keje dekat 10 tahun..
skang, sy tgh usahakan nak masukkan dia balik kat misc tp bila tgk website misc, mcm xde vacancy..
sy x kesah kena tinggal, dr tgk dia asyik monyok hari2, hati pun x sakit..

pengorbanan seorang isteri...

huhu..sian puan...tabah2..
 

hafizuka

Super Active Member
Messages
6,956
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
261
Points
81
awat tak apply keja dengan AP Moller ke..., dan lain2...
lagi banyak gaji leh dapat dari kat misc tu...

zack - 0126524731

kalau aku nak keje kapal leh call ko gak ke atau no tu utk tt je hahahaha
 

azryn81

Active+ Member
Messages
3,620
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
awat tak apply keja dengan AP Moller ke..., dan lain2...
lagi banyak gaji leh dapat dari kat misc tu...

zack - 0126524731

mmm..dah byk try tp mcm susah nak dpt sbb xde kenal sesape, tau je lah keje kapal ni, skali naik kenal, turun darat terus lost contact, berterusan mcm tu bertahun2..dia pun kwn x ramai, harapkan sy plak, kwn lelaki pun 2,3 org jer, susah..:(

p/s: no tu utk mintak keje ker :-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register