Kejar Pangkat - Wajarkah?

CG Sponsors




wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
wajarkah Cgrians mengejar pangkat tanpa mengambilkira
kualiti posting masing2. adalah terlalu dangkal dan
tidak matang jika seseorang CGrians hanya berniat utk
tujuan itu.

hierarki tertinggi adalah CG Top Poster Club.
anugerah ini terlalu 'mahal' dan harus dinobatkan
kepada CGrians yg menonjolkan 'the best quality
performance
' dan menyumbang kepada kematangan
berfikir dan manfaat sarwajagat.

molekkah hanya sekadar melontarkan smiley? atau
cuma menaip satu dua perkataan yg hanya bertujuan
untuk menambahkan bilangan posting semata2.

saya kira sudah tiba masanya pihak pengurusan CG,
khususnya Mr Dann memikirkan kembali wacana ini
(walaupun telah digariskan) untuk kebaikan bersama.

p/s: mohon apologi kpd semua rakan CGrians. titik.
 
Sponsored Post

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
kita sgt senang berbicara di laman CG ini yang
memungkinkan kita berkenalan dan seterusnya
bertukar2 fikiran. sangat baik! apapun tahap
disiplin ahli harus diutamakan.
 

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
tul.. stakat sembang sembang menyambung cerita... aku yang dah lama ni pun tak kejar pangkat... ikut mana yang aku rasa nak reply...yang tak penting tak yah ... YM kan ada kalau agak personal...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
hello.........thread starter.........
ko nak provoke ker aper nih?

kalo ko tak puas hati ngan top poster cam aku nih........
dipersilakan pm big boss........
soh dier delete sumer aku nyer posts.......
aku cabar ko.........

ko harus mau ingat........
dari dulu2 lagi aku dah cakap.........
yg paling penting........
aku dapat berinteraksi ngan mambers kat CG nih........

yg ko nak sebok ngan points org tue naper?
nak share aku nyer post points gak?
kalo dapat aku kasi, aku kasi...........
aper la ko nih...........
 

sukini

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,970
Reaction score
0
Points
20
waaaa kalau
nape emosi sgt ni?????
biase cool jer

p/s: share kat aku skit ko nye post points

:D
 

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
elok gak tuh....suh admin lock chitchatroom ni sbb xmndatngkan hasil ...
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
ek eleh.....
pangkat dalam cg ni allah kire ke kat akhirat nnti??
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
waaaa kalau
nape emosi sgt ni?????
biase cool jer

p/s: share kat aku skit ko nye post points

:D
minta maaf kalo boss rasa aku nih emo.......
tapi kena fikir gak.....

boss nak aku nyer posting points?
pm big boss la..........
 
Sponsored Post
Top
Log in Register