BTC USD 38,752.8 Gold USD 1,824.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kejamnya!!!!

Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
kejam bl ni ...
 

koman

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
4,706
Reaction score
60
Points
30
haa mod,sila delet...
 

moxmeng

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2010
Messages
2,976
Reaction score
8
Points
25
1st time nengok....
ni bkn org wat mcm ni
setan btopeng mnusia ni
 

arfihz

Junior Member
Joined
Jun 16, 2010
Messages
70
Reaction score
0
Points
11
kejam dowh...tp siap ber bju...
klu x mmp nk bele nk tu pun jg la cmpk dlm sg.
die engt ni zaman firaun ke...
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
Astaghfirullah ... sungguh kejam .. bila melihat ini .. aku teringatkan anak aku. beruntung anak aku punyai ayah dan mama.
 

oxygenO2

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
29
Points
120
giler kentang kejam...kalau xmmpu jage serahla kt org len..cam haremmmm....
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
51
Points
125
macam dah lama ada thread ni..
tapi takpe.. layan ajer la lagi..


isk isk kejam btul la sape yang buang tu..
camne lah nasib baby tu lepas tu.. hidup lagi ke atau dah... :(
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
ngeri ak nak tngok bideo tu...takut2...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register