[Kejam] LELAKI CHINA memukul PEREMPUAN hingga KANDUNGAN GUGUR

CG Sponsors




PerawanTampan

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2010
Messages
671
Reaction score
41
Points
20



Sedih aku tengok video ni yang menyaksikan seekor lelaki di china memukul seorang manager ice cream wanita dengan cara yang sangat kejam dan tidak berperikemanusiaan....

aku ni memang jenis tak boleh tengok pompuan kene pukul ngan lelaki dan tak kire ape bangsa nak perempuan tu cina,melayu dan india kalau diorng dah kene pukul hati aku cepat panas...

apakah ada lelaki kat malaysia ni berperangai biadap cam kat video ni???


you asked for it!
 
Last edited:
Sponsored Post

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
dasyat betul...apa jenis org pun aku xtau...
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120


hai boleh barkanalan.. hahaha
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
x nmpk yg gugur pon..
 

M3.

Fun Poster
Joined
Aug 27, 2010
Messages
303
Reaction score
2
Points
15
apa hal yg lain tgok mcm ******* je
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
avatar bro buat aki hilang fokus la
 

gersangnye

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2010
Messages
4,164
Reaction score
68
Points
30
barua...yang lain sume barua...tengok je..laki2 yg ada kat situ takde burung ke
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
bro TT, tolong la translate.. eden tak paham bahasa mandarin.. :((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register