BTC USD 19,660.8 Gold USD 1,669.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Keja kosong ada di malaysia semua leh join tapi sanggup tak korang buat

Sponsored Post

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
9,873
Joined
Aug 13, 2008
Messages
9,873
Reaction score
2,712
Points
211
Awards
1
Ramai ka pi

Apa kerja yang paling best untuk orang malaysia leh bagitau
Kalau ikut depa cakap, org melayu Jarang dapat keja sana, kalau cina memang senang dapat.......

Kalau setakat cleaner dan pengawal keselamatan memang boleh je melayu keja sana.....
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
Kalau ikut depa cakap, org melayu Jarang dapat keja sana, kalau cina memang senang dapat.......

Kalau setakat cleaner dan pengawal keselamatan memang boleh je melayu keja sana.....
Keje guard ngan cleaner pun kalau campur ot semua lebih rm5k sebulan kan
 

kirana

Fun Poster
Messages
489
Joined
Mar 17, 2007
Messages
489
Reaction score
58
Points
30
Salam

Baru nie saya dapat lubang duit kerja

Tapi bukan mudah orang nak buat

Saya pun masih tak kuat tapi kalau terpaksa

Keja kosong saya maksudkan homage

Keja basuh verak basuh kinci muntah

Bagi mandi orang sakit lumpuh

Sanggup tak anda bagi mandi basuh vera basuh muntah najis orang tua orang sakit orang lumpuh

Dan pekerjaan nie pun banyak untuk yang berani

Korang nak tak buat part time atau full time nie

Tepuk dada tanya selera…ikut pada kemampuan masing2

kalau tak mampu ada je lagi lubang2 lain asalkan jgn cari lubang haram sudah
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
Tepuk dada tanya selera…ikut pada kemampuan masing2

kalau tak mampu ada je lagi lubang2 lain asalkan jgn cari lubang haram sudah
Yer lubang duit nie banyak nak atau tak nak saja
 

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
9,873
Joined
Aug 13, 2008
Messages
9,873
Reaction score
2,712
Points
211
Awards
1
Keje guard ngan cleaner pun kalau campur ot semua lebih rm5k sebulan kan
Tak berbaloi tuan, rumah kat johor Udah berapa sewa, Hari2 nak kuar masuk melalui imigresen tu.... Habis masa tunggu kat jem jaaaa
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
Tak berbaloi tuan, rumah kat johor Udah berapa sewa, Hari2 nak kuar masuk melalui imigresen tu.... Habis masa tunggu kat jem jaaaa
Bukan senang nak senang lar
 

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
9,873
Joined
Aug 13, 2008
Messages
9,873
Reaction score
2,712
Points
211
Awards
1
Try petik epal kat Australia le........ Boleh jumpa sajat sekali...... 🤣🤣🤣🤣
 
Sponsored Post

Top
Log in Register