BTC USD 19,714.2 Gold USD 1,666.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Keja kosong ada di malaysia semua leh join tapi sanggup tak korang buat

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
Salam

Baru nie saya dapat lubang duit kerja

Tapi bukan mudah orang nak buat

Saya pun masih tak kuat tapi kalau terpaksa

Keja kosong saya maksudkan homage

Keja basuh verak basuh kinci muntah

Bagi mandi orang sakit lumpuh

Sanggup tak anda bagi mandi basuh vera basuh muntah najis orang tua orang sakit orang lumpuh

Dan pekerjaan nie pun banyak untuk yang berani

Korang nak tak buat part time atau full time nie
 
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,142
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,142
Reaction score
104
Points
33
gaji masyuk.. tp keringat byk gak nk pakai tu ... adik den pernah kerja mcm ni.. tp xlama.. penat..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
gaji masyuk.. tp keringat byk gak nk pakai tu ... adik den pernah kerja mcm ni.. tp xlama.. penat..
Yer orang yang offer kat saya

Dia kata job banyak

Mau tak mau ja

Sanggup tak korang basuh kinci vera cirit muntah nanah orang sakit orang tua

Kalau korang sanggup

Berkepuk duit menunggu ke bank korang
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,142
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,142
Reaction score
104
Points
33
Yer orang yang offer kat saya

Dia kata job banyak

Mau tak mau ja

Sanggup tak korang basuh kinci vera cirit muntah nanah orang sakit orang tua

Kalau korang sanggup

Berkepuk duit menunggu ke bank korang
area penang ke bang daus.. huhu.. buat part time je dlu.. mana tau.. tambah2 duit.. range bayaran sehari berapa dia offer?
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
area penang ke bang daus.. huhu.. buat part time je dlu.. mana tau.. tambah2 duit.. range bayaran sehari berapa dia offer?
Kena pi kursus kat hospital rm300 untuk sijil dulu

Dah dapat baru dia bagi job

1 jam rm17 starting dengan duit petrol rm20

Contoh keja 3 jam

Rm17 x3 rm51 tambah petrol rm20

Rm71 3 jam saja
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
area penang ke bang daus.. huhu.. buat part time je dlu.. mana tau.. tambah2 duit.. range bayaran sehari berapa dia offer?
Bukan area penang ja seluruh malaysia ada semua negeri mau tak mau ja
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,142
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,142
Reaction score
104
Points
33
Kena pi kursus kat hospital rm300 untuk sijil dulu

Dah dapat baru dia bagi job

1 jam rm17 starting dengan duit petrol rm20

Contoh keja 3 jam

Rm17 x3 rm51 tambah petrol rm20

Rm71 3 jam saja
oh.. ok gak ni.. partime sabtu ahad boleh buat..
 

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
9,873
Joined
Aug 13, 2008
Messages
9,873
Reaction score
2,712
Points
211
Awards
1
Yer orang yang offer kat saya

Dia kata job banyak

Mau tak mau ja

Sanggup tak korang basuh kinci vera cirit muntah nanah orang sakit orang tua

Kalau korang sanggup

Berkepuk duit menunggu ke bank korang
Bukan semudah itu tuan, jaga org sakit kena ada latih, cara angkat, alih, boleh koyak kulit kalau org tu gemuk.........
 
Sponsored Post

Top
Log in Register