BTC USD 60,213.6 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kehidupan Streamyx dan Celcom aku.

Syaffieq25

Active Member
Messages
1,222
Joined
May 29, 2008
Messages
1,222
Reaction score
22
Points
25
Tujuan aku post thread ni sebab nak share dgn member2 CG pasal service yang aku guna iaitu Streamyx dan jugk Celcom.

Streamyx yang aku guna ialah 1Mbps. Tapi hampeh, sejak aku pakai tak penah cecah 300kbps pun. Selalu yang aku dapat cuma 100kbps je. Report dan beratus kali aku buat. Yang aku tak puas hati, aku bayar RM77 sebulan hanya untuk 100kbps je. Dah la tu, selalu putus2 pulak tu. Kerja aku setiap hari call orang TMnet je..kalau sehari tak call tak lengkap hidup aku. Aku nk memorex pun susah sebab selalu disconnect.

Lagi satu service yang aku tak pueh hati Celcom. punya la susah nk send MMS. jenuh la tekan butang resend. bila nk buat 3G call pun susah. selalu fail.

Apa la nk jadi dgn service kat Malaysia nie. kawan2 macamane? ada tak yang story dia lebih kurang aku jugk?
 
Last edited:
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register