Kehidupan Streamyx dan Celcom aku.

CG Sponsors




Syaffieq25

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,221
Reaction score
22
Points
25
Tujuan aku post thread ni sebab nak share dgn member2 CG pasal service yang aku guna iaitu Streamyx dan jugk Celcom.

Streamyx yang aku guna ialah 1Mbps. Tapi hampeh, sejak aku pakai tak penah cecah 300kbps pun. Selalu yang aku dapat cuma 100kbps je. Report dan beratus kali aku buat. Yang aku tak puas hati, aku bayar RM77 sebulan hanya untuk 100kbps je. Dah la tu, selalu putus2 pulak tu. Kerja aku setiap hari call orang TMnet je..kalau sehari tak call tak lengkap hidup aku. Aku nk memorex pun susah sebab selalu disconnect.

Lagi satu service yang aku tak pueh hati Celcom. punya la susah nk send MMS. jenuh la tekan butang resend. bila nk buat 3G call pun susah. selalu fail.

Apa la nk jadi dgn service kat Malaysia nie. kawan2 macamane? ada tak yang story dia lebih kurang aku jugk?
 
Last edited:
Sponsored Post

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
salam.

bro,saya rasa dah ada issue tentang streamyx dan celcom ni dibincangkan..mungkin bro bley share masalah bro di sana ajer..eh..
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Sian pulak aku tgk bro tu la wak..
Ko diskus YM je la dgn dia wak..
 

pulze

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2008
Messages
692
Reaction score
0
Points
10
aku guna yg rm60 je..nk dwnld 1g punyer citer 7jam baru siap..#:-S
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
78
Points
120
setakat ni ok lagi aku punya...tkde buat hal lagi...pakai streamyx gak...yg 1mb..:D:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register