BTC USD 16,836.0 Gold USD 1,787.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Kehebatan jurutera India

hiduprakyat

Super Active Member
gem
Messages
8,190
Joined
Dec 6, 2010
Messages
8,190
Reaction score
551
Points
121


Perlukan pelan dan strategi yang mantap
 
Sponsored Post

apoeki

Legendary Member
gem
Messages
10,730
Joined
Aug 7, 2012
Messages
10,730
Reaction score
1,379
Points
201
risau plk aku tgk, takut kayu tu patah
 

Niyang

CG Top Poster Club
gem
Messages
44,337
Joined
May 13, 2009
Messages
44,337
Reaction score
2,152
Points
261
Awards
1
genius... tp india mmg perform bab mekanikal
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,201
Top Poster #6
Joined
Nov 23, 2012
Messages
39,201
Reaction score
4,932
Points
296
Awards
1
cekap, masa projek SMS Gateway, programmer diorang memang cekap dan pantas buat kerja walaupun komunikasi Bahasa Inggeris agak kekok antara kita dan mereka .. budak2 sini duk garu kepala, tapi diorang sekelip mata boleh ejas coding aplikasi ikut kehendak ..

malangnya majoriti rakyat pedalaman masih mundur dan diabaikan ..
 

theblur

Super Active Member
gem
Messages
8,169
Joined
Apr 15, 2012
Messages
8,169
Reaction score
1,185
Points
151
genius... tp india mmg perform bab mekanikal

India perform segala bidang.. Kebudayaan, rempah ratus, makanan, teknologi, sains.

Tapi yg buat spoil tu banyak org india yg bocah2 buat hal.

Tak temasuk lg isu penindasan wanita dan rogol2 bakar bagai.
 

sapit87

Super Active Member
gem
Messages
8,727
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,727
Reaction score
631
Points
121
cekap, masa projek SMS Gateway, programmer diorang memang cekap dan pantas buat kerja walaupun komunikasi Bahasa Inggeris agak kekok antara kita dan mereka .. budak2 sini duk garu kepala, tapi diorang sekelip mata boleh ejas coding aplikasi ikut kehendak ..

malangnya majoriti rakyat pedalaman masih mundur dan diabaikan ..

ya kebanyakan pekeje2 it diorg bnyak keje kt sini,company lama sy pun ada 3 org keje jaga sistem..diorg yg power
 

ranger

Fun Poster
Messages
546
Joined
Aug 20, 2010
Messages
546
Reaction score
24
Points
25
orang malaysia lama dah buat. lori hardware sangkut kat rumah aku 8 tahun lepas buat macam ni juga. cuma lubang tu tak dalam sangat macam ni
 
Sponsored Post

Top
Log in Register