BTC USD 20,307.6 Gold USD 1,720.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Kehebatan jurutera India

hiduprakyat

Super Active Member
gem
Messages
7,911
Joined
Dec 6, 2010
Messages
7,911
Reaction score
543
Points
121


Perlukan pelan dan strategi yang mantap
 
Sponsored Post

apoeki

Super Active Member
gem
Messages
9,511
Joined
Aug 7, 2012
Messages
9,511
Reaction score
1,147
Points
151
risau plk aku tgk, takut kayu tu patah
 

Niyang

CG Top Poster Club
gem
Messages
43,895
Joined
May 13, 2009
Messages
43,895
Reaction score
1,959
Points
201
genius... tp india mmg perform bab mekanikal
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
36,066
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
36,066
Reaction score
4,650
Points
296
Awards
1
cekap, masa projek SMS Gateway, programmer diorang memang cekap dan pantas buat kerja walaupun komunikasi Bahasa Inggeris agak kekok antara kita dan mereka .. budak2 sini duk garu kepala, tapi diorang sekelip mata boleh ejas coding aplikasi ikut kehendak ..

malangnya majoriti rakyat pedalaman masih mundur dan diabaikan ..
 

theblur

Super Active Member
gem
Messages
8,095
Joined
Apr 15, 2012
Messages
8,095
Reaction score
1,151
Points
151
genius... tp india mmg perform bab mekanikal

India perform segala bidang.. Kebudayaan, rempah ratus, makanan, teknologi, sains.

Tapi yg buat spoil tu banyak org india yg bocah2 buat hal.

Tak temasuk lg isu penindasan wanita dan rogol2 bakar bagai.
 

sapit87

Super Active Member
gem
Messages
8,680
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,680
Reaction score
612
Points
121
cekap, masa projek SMS Gateway, programmer diorang memang cekap dan pantas buat kerja walaupun komunikasi Bahasa Inggeris agak kekok antara kita dan mereka .. budak2 sini duk garu kepala, tapi diorang sekelip mata boleh ejas coding aplikasi ikut kehendak ..

malangnya majoriti rakyat pedalaman masih mundur dan diabaikan ..

ya kebanyakan pekeje2 it diorg bnyak keje kt sini,company lama sy pun ada 3 org keje jaga sistem..diorg yg power
 

ranger

Fun Poster
Messages
543
Joined
Aug 20, 2010
Messages
543
Reaction score
21
Points
25
orang malaysia lama dah buat. lori hardware sangkut kat rumah aku 8 tahun lepas buat macam ni juga. cuma lubang tu tak dalam sangat macam ni
 
Sponsored Post

Top
Log in Register