Kegagalan PAS Hulu Langat di Stadium Kajang.....

CG Sponsors




mybob

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15

berita nie on the way nak masuk newspaper..hehehe....akibat ketidakpuas hati usahawan2 yang menyertainya....ini lah program yang nampak gah...tapi sayang kurang pengisiannya...dan hanya menipu rakyat selangor termasuk penyokongnya sendiri....apabila...anwar yang dijanjikan utk berucap hanyalah omong kosong.........(sedangkan..ada orang yang dah tau memang anwar tak mau mai).....jadi nama anwar hanya dijaja hanya untuk menarik rakyat selangor datang....tu lah agaknya sebab tak ikhlas nak anjur karnival yang kononya "jomhalal" nie...maka dengan doa2 orang yang teraniaya nie...PAS dan Event Management yang bersubahat nie dah dapat balasan "cash" atas dunia..apa bila beberapa khemah mereka terbang ditiup angin kuat hinggakan terbang keluar stadium dan hampir meranapkan kereta2 pengunjung.

10 hari karnival berlansung....sewa booth RM2500 sama macam karnival jom heboh...tapi crowd yang datang boleh bilang dengan jari....nampak sangat crowd dikajang tak tertarik sangat pun dengan kerajaan pakatan rakyat.....crowd hanya ramai di hari akhir hanya kerana aura anwar.....tapi tak sedar kena tipu...hahahahahah

tentatif program kelam kabut..setengah artis yang dia tunjuk diatas nie..takde pun.....acara tak menarik lansung...lebih pada kepentingan survival politik semata2....jangan bandingkan program yang sebelum nie di bandar tasik pemaisuri....yang kat sini PAS ke...event management ker..semuanya bermuka2....hanya fikir poket masing2....hanya fikir survival politik masing2....sepanjang berlansung bukannya nak bertanya masalah kita....tapi pandai dia hantar budak2 pratikal mereka kat kita untuk convince kat kita...takpa la kita pun bukan selekeh punya usahawan nak digula2kan....biar kami nie bukan imej korporat ker...tapi kami ada otak dan pengalaman yang mengajar kami dalam perniagaan.....

jadi pada kau orang yang mungkin usahawan2 yang terlibat atau mugkin terlibat...fikir2 dua kali lah kalau dapat program macam nie.............nantie hanya gigit jari...bertekak bawak parang pun tak guna....dua kali lima PAS dan Event management....jual nama halal dan islam hanya untuk memperdayakan usahawan2 melayu islam.

*mod saya pindah kan sendiri ke sini dari current issue..kerana lebih sesuai..:D
 
Sponsored Post

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,810
Reaction score
114
Points
73
salakan demi salakan ku dengari..
 

duan47

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,765
Reaction score
98
Points
30
Adehh... Mana la pegi ny penyokong2 PR zon Kajang - Langat ni.? :-?
 

ryusuke

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,448
Reaction score
23
Points
25
mane gambo khemah kne tiup angin tu? tepek sini aku mau tgk :-?
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
rasanya ni hal bisnes kan? hmm..rintihan peniaga. biasalah ni. adat berniaga. salam
 

sollihin_85

Fun Poster
Joined
Apr 29, 2009
Messages
389
Reaction score
1
Points
15
kegagalan demi kegagalan dihadapi Puak PAS-PIS-PUS,

aritu anuwar nk bt crmh kat tmpat aku (ayer manis, kulai)

bnyk bazar dibuka, tp yg dtg ciput jer.

dahlah nk buat crmh xder permit, lastly kantoi.

pembangkang nk kuasai johor, kim slm lah.

cume cina2 komunis johor jer pcya kat ko nuar.
 

mybob

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15
rasanya ni hal bisnes kan? hmm..rintihan peniaga. biasalah ni. adat berniaga. salam
dol kau ingat orang bisnes nie takde pendirian, takde background hebat..kau ingat semua peniaga nie macam apek tepi jalan ker...jangan cerita adat berniaga untung dan rugi kalau anda sendiri bukan peniaga atau usahawan dan yang penting anda tiada disitu...cerita kat aku orang mana berniaga yang tak nak untung......

APA GUA NAMPAK LOSS GUA KAT EVENT MANAGEMET TAPI GUA CELIK GAK TENGOK KEADAAN SEMASA KAT SITU...PARTI POLITIK MEMPER*****KAN RAKYAT SELANGOR...YANG TU KAU TAK NAMPAK..SEBAB KAU TAKDE KAT SITU..........
 
Last edited:

kozu

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
11,037
Reaction score
228
Points
133
ade gambar tak??

Tempek la skeping dua..buat sntapan mata..
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,221
Reaction score
99
Points
80
.....hang pun kena hentak amirrash....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register