Keeper:Tips kaedah halang penalty terbaik...

Recommended Brokers


bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,985
Reaction score
33
Points
120
sebagai bekas pemain keeper negeri dolu2..:))
aku nak tau bola ke kiri atau ke kanan tengok position player tu..
berapa darjah dia dr kedudukan bola tu..
selalunya aku betul..
terbaek ler abam ezeynet
golie negeri tu:)cgrock
 
Sponsored Post

cikoi

Active Member
Joined
Mar 6, 2010
Messages
2,361
Reaction score
46
Points
30
aku selalu main keeper dulu..bab save penalti aku memang terer..tips aku senang jek..maybe berkesan untuk player amatur je kot..aku akan tgk mate player tuh dari start awal dia jalan nak pegang bola lg..selalunya jelingan mata yg pertama akan menentukan arah dia sepak..jelingan2 yg selepas2 tuh hanya untuk dia kelirukan keeper jek.
 

affendi bin mohamad

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2010
Messages
551
Reaction score
2
Points
15
sebagai keeper teman slalu tengok pandangan mata beliau..slalu 80% berjaya dihalang dengan kemas..:)
 

qubs

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
8,934
Reaction score
38
Points
70
tt nie keeper ke :D
 

Lenkcai

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2012
Messages
3,617
Reaction score
18
Points
25
goyang2 macam dudek masa liv menang ucl dulu. seingat aku masa tu comemtator pon ada comment pasal keeper sebelom ni goyang2 dan menang penalty. soo time tu dudek pon dapat save sampai liv menang ucl vs ac milan. :p
joe hart pun goyang giler gak masa suku akhir england lawan italy euro 2012 hari tu

kena ayam gak dengan pirlo:p

:eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register