To Sell kedai telefon baru dan terpakai online

CG Sponsors




Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,993
Reaction score
31
Points
120
Assalamualaikum warga CG...

dengan lafaz Bismillahhirrahmanirahim saye dengan rasminye membuka satu thread kat Cg,kat sini saya jual telefon bimbit baru dan terpakai ,boleh tengok-tengok dulu,kalau berkenan leh pm saye,

sesape berminat nak beli atau nak tau pasal barang leh call/sms 0133953400(whatsapp pon boleh)/0162132203 or ym/email [email protected]

Samsung Note 3,original dan baru,masih dalam kotak,sealed
harga RM1950 ,kaler blush pink,sesuai untuk dihadiahkan pada yang tersayang :)








 
Last edited:
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,395
Reaction score
20,747
Points
1,661
gambarla tt kasi up jgk
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,993
Reaction score
31
Points
120
sedikit info pasal acer,calar tu dkt scrin protector,tuka screen protector dah ok balik,biasa la owner pakai,ltk dlm poket calar skit,beli akhir januari 2013,masih dlm waranty,jual sebab nk pakai fon lain,n handfon ni dual sim,n dua2 on,procesor 1 gb,test pakai online mmg agak laju gak,speaker pon kuat,kalo beli baru fon ni rm400++
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register