BTC USD 44,729.9 Gold USD 1,742.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kedai spare part kereta yg tak cekik darah ( x tipu )

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
kat mana nak beli spare part kereta yg x de la cekik darah pembeli.
ada sape2 tahu, kasi tahu ler..:D

kalau boleh bagi lokasi detail..
 
Last edited:
Sponsored Post

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
kat mana nak beli spare part kereta yg x de la cekik darah pembeli.
ada sape2 tahu, kasi tahu ler..:D

Kalau aku , slalu pg dkt SS2 ( Petaling Jaya ) area Shell n nasi lemak Biba :D :D

org KL @ Selangor tau kot tmpt ni . murah mmg murah . Tp kena jaga2 sama tnya betul2 dulu jgn dia bg barang tiruan cukup . ehehe
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
Kalau aku , slalu pg dkt SS2 ( Petaling Jaya ) area Shell n nasi lemak Biba :D :D

org KL @ Selangor tau kot tmpt ni . murah mmg murah . Tp kena jaga2 sama tnya betul2 dulu jgn dia bg barang tiruan cukup . ehehe

macam ner nak tahu barang 2 ori @ tiruan?
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
chop shop....
spare part kan...????
huuhuhu:">:">
 

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
beli jer pasang tompek lain...:D

da x ke nyusahkan ? :p

baik beli kt tmpt lain , pasang kt tmpt tu harga da leh kawtim . ni nk angkut sana sini , n for sure standard reason for kedai abang " Lu pasang tmpt lain , rosak xde warranty k , pasang tmpt kita , apa2 jadi bole claim " :D :D . Pk sendiri la ehehe
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
da x ke nyusahkan ? :p

baik beli kt tmpt lain , pasang kt tmpt tu harga da leh kawtim . ni nk angkut sana sini , n for sure standard reason for kedai abang " Lu pasang tmpt lain , rosak xde warranty k , pasang tmpt kita , apa2 jadi bole claim " :D :D . Pk sendiri la ehehe

pasang sendiri yor...jimat...:">:">:p:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register