Kedai motor X one di saujana impian

CG Sponsors




zeroyjk

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2009
Messages
912
Reaction score
15
Points
15
tension gi-la aku kat kedai tu..... nak je aku bakar kedai motor tu.... aku dah g repair kat kedai tu sebanyak 3 kali tahun ni....
owner dia melayu!!! org melayu skrg business nk untung je tinggi tapi hati custemer x nk jaga.... patut la kedai cina bley hidup smpai skrg.... hati custemer dia org jaga....

citer dia cam ni.... aku repair motor kat kedia X one tu sbb nk tolong melayu jer... 1st repair rm700 motor ego... aku paham lah motor tu ada masalah... time 1st time repair bulan 6 2010... lepas 2 x sampai sebulan motor aku rosak bulan 7 2010.... time tu kepercayaan aku masih ada lagi.... jumlah repair tu rm200.... lepas tu bulan 8 rosak lagi, g kedai motor tu dia cas rm230 lagi...

..... mak ai.... aku pun dah start naik pelik dah.... member aku cakap roller tu mne bley buh WD40 dia kena buh grease.... aku time tu hati aku calar kaw2.... patut la byk pelanggan dia org dapat.... cam tu la wat dpt untung... lepas tu... aku repair kat kedai motor cina... smpai skrg motor tu x de masalah.....
 
Top
Log in Register