BTC USD 44,666.8 Gold USD 1,740.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kedai mane yang boleh buat body kit untuk kete lama?

fique

Active Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
1,280
Reaction score
3
Points
25
Salam, sume forumer.

Aku ni nak tau kedai mane yang boleh buat body kit untuk kete lama aku. Kete aku Datsun 120Y.

Sebab aritu aku ade terlihat kete spesis mcm akunye kete tambah bumper siap side skirt lagi tu..

Aku nak bikin mcm kat TV tu (Pimp my Ride) hehehehe...:D:D

Sesape leh suggest? TQ
 
Sponsored Post

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermm apa kata cari kat kedai potong sb kat sana banyak bodykit cari sampai puas ati .. harga pun murah
 

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
91
Points
30
kalo bole buat cam dalam citer overhaulin tu kan best...

keta lama buat baru dari A-Z...kt mesia ni naper x de orang buka bengkel camu...

nak gak repair keta buruk aku..luar dalam huhu,,
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
kalo bole buat cam dalam citer overhaulin tu kan best...

keta lama buat baru dari A-Z...kt mesia ni naper x de orang buka bengkel camu...

nak gak repair keta buruk aku..luar dalam huhu,,

bukan takdo bro...kito kek malaysia ni byk nar songeh eh...tu la tak buleh ni la tak buleh....puspakom kato lain jpj kato lain pulis plak kato lain....
 

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
Salam, sume forumer.

Aku ni nak tau kedai mane yang boleh buat body kit untuk kete lama aku. Kete aku Datsun 120Y.

Sebab aritu aku ade terlihat kete spesis mcm akunye kete tambah bumper siap side skirt lagi tu..

Aku nak bikin mcm kat TV tu (Pimp my Ride) hehehehe...:D:D

Sesape leh suggest? TQ

ni keta aku guna tuk amik lesen dulu ...:D

penah gak pakai keta ni yg lampu petak, hayat dia pon abis kat bengkel keta, problem sampai takleh nak repair ...~X(
 

kokorez

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
kalo bole buat cam dalam citer overhaulin tu kan best...

keta lama buat baru dari A-Z...kt mesia ni naper x de orang buka bengkel camu...

nak gak repair keta buruk aku..luar dalam huhu,,

sebab undang2 mesia lain... =.-"
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register