BTC USD 35,377.4 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kedai makan kat perlis agak mahal...anda setuju atau tidak?????

Dressa

Freshie
Joined
Jan 11, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
nak makan laksa kola perlis ori selain daripada laksa kaksue yang laksa dia agak keras skit,bulih cuba kat d'adna.semangkuk rm3.00.special rm3.50.pukui 8.00 pagi dah bukak.nak bungkuih kadang-kadang susah skit sebab ramai order untuk bungkuih.dia juai ikut kilo.memnag sedap dan terbaik.mau balik perlis selalu bawa bini-bini pekena kat laksa tang tu...
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,801
Reaction score
451
Points
91
area Kangar makan tgh hari
Anjung Keli mmg top. masuk tv byk kali. yup mahal
makan tengah hari hangpa boleh p Suri Corner atau RJ Restoran. murah, banyak pilihan lauk-pauk dan selesa

klo p shopping kat Padang Besaq jangan la makan kat kwsn tempat shopping tu. kena sembelih la. lagi2 depa tau yg hangpa org luaq. dekat2 situ jgk ada Pulut Ayam Mak Teh, sepinggan rm6 tak silap aku. ayam besaq. boleh la nak cuba

kedai2 lain
jenis goreng2 rm3.50,rm4.00
nasi goreng kampung rm4.00, rm4.50
meggi tomyam,kutiew tomyam, jenis2 tomyam ni rm5.50
 
Last edited:

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,336
Reaction score
92
Points
80
sbnrnya kedai makan kat kuala perlis ni byk nk cekik darah..plg terbaru kedai samudera curry house kat kuala perlis...teh o ais rm2...chicken chop rm 15..milo panas rm2.50...


cukuplah sekali aku beberapa tahun lalu..huhuhu
 

cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
692
Reaction score
84
Points
20
masa aku blajaq kat arau perlis makan situ murah ja. nasi goreng ayam 2.50 air milo rm1 tapi kedai tepi jalan la haha
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,533
Reaction score
1,607
Points
596
Rasa makan ngan ayaq kat kl kat putrajaya lagi mahai pada Perlis

Perlis bukan semua tempat mahai

Kot dia dengar cakap tak dak utara dia katok la
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,801
Reaction score
451
Points
91
ni boleh dijadikan panduan
saji.my/tempat-makan-sedap-di-perlis
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,801
Reaction score
451
Points
91
ni kat perlis
IMG_20200204_181636.jpg
IMG_20200204_181646.jpg
IMG_20200204_181700.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register