kedai makan kat perlis agak mahal...anda setuju atau tidak?????

CG Sponsors




AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
salam...:D:D

kedai makan kat perlis mahal la jgk...org kata makan kat perlis murah2 je...makan tengahari pun amik nasik..ayam seketul n air tea 0 ais pun sampai rm5.00......

apa kata2 anda...setuju atau tidak kalau dikatakan makan kat perlis mahal??????



:)cgrock:)cgrock
tak setuju..bukan semua tempat disana yg mahal..hanya sesetengah tempat ajer...
 
Sponsored Post

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
nk murah p area uitm...
kt belah2 pekan tu mmg agk mhl..sbb perlis ni rmai sgt stdnt...
kt bela arau nk murah kat kdai Bchik corner..ayam kunyit...hoho...
xpun area RPA...pun murah2..
nsi ganja plg layan kt tmn sri wang fasa 3...gian beb...hahah
toi tu...layan...:eek::eek:
 

mnzaim

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2010
Messages
2,850
Reaction score
20
Points
25
nasi ganja??? lama dah tak layan......hahaha
 

dsena

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
11,499
Reaction score
1,854
Points
191
kalau nak makan kedai murah kat Kangar perlis..
p kedai Abg Mie Cafe..peminat tegar Manchester United ni.. :D
dkt medan selera belakang bangunan MCA
aku makan nasik putih + tomyam + larat ais = rm5
nasi tomyam tu rm3.50 je kot..
aku igt tu harga utk fans MU je rupanya rege sama je :))

Kalau dekat Kuala Perlis jgn p tepi pantai..
mmg situ sume mahal..sebab seaview (sebenarnya selut'view' je..) :eek:
kalau nak makan g kedai depan brtul2 Petronas berhampiran dgn Shell yg ada
medan ikan bakar (ala yang kedai Linda ikan Bakar 1 tu...)
kedai aku maksudkan ni ni duduk sebijik2 dia je..kedai lain xdak..
kalau lalu situ mmg nmpak la lampu2 warna warni..

Kalau dekat Arau rasanya Ved dh bgtau bnyak tmpt kot..huhuhu

Kalau kat Beseri..kedai mak aku kot.. :))


sapa suruh dok pi kat selut view tu.ada banyak tempat lagi bole makan mura mura.dari makan kat selut view baik makan kat hotel samudra saje.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,369
Reaction score
50
Points
70
kat kuala pelis mmg mahal..ahaha
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
cuti sekolah yg baru ni, i bawak anak buah mai dr ipoh
dia paling suka makan kat sini
byk kedai gak i bawak..
antaranya..
1) Cindai Klasik kat seriab, makanan sedap, minuman pun sedap
2) Mai cafe.. makan berteman kan serangga2
3) Pokok sawa for lunch.. dia tambah 2 pinggan
4) Anjung Keli, seperti biasa..cekik darah hahaha
5) Red hot cafe kat jln nak ke kodiang.. murah tp lauk xbanyak
6) Restoran Anamuda Arau.. murah dan sedap gak ler
7) Singgah Rasa Arau.. boleh tahan tp sate manis!

Pendek kata sapa mai perlis xmo balik dah ler...hehhee

p/s I berhijrah sejak dr thn 2004
 

dya87

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2011
Messages
501
Reaction score
0
Points
10
salam...:D:D

kedai makan kat perlis mahal la jgk...org kata makan kat perlis murah2 je...makan tengahari pun amik nasik..ayam seketul n air tea 0 ais pun sampai rm5.00......

apa kata2 anda...setuju atau tidak kalau dikatakan makan kat perlis mahal??????



:)cgrock:)cgrock

mahal ke???? perlis la mkn murah....
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
tak smua kedai makan mahal...ada yg murah, kat kuala perlis ..

aku makan mee rebus, semangkuk baru RM2.50
milo ais baru RM1..

mahal ke?

aku rasa kalo kat KL mau RM5 semangkuk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register