Kedai makan di terengganu mahal yang amat

CG Sponsors




MysteryMoksha

Fun Poster
Joined
Feb 1, 2012
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
Tadi aku makan nasik putih,sotong seketul,sayur skit ng air sirap limau.
Harga RM10 kat pantai batu buruk.giler la..taraf hidup org terengganu ni tak tinggi
mana pun.shopping kompleks tak ada,peluang kerja tak byk tp harga makanan mahal gile..knape yer?
 
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
48
Points
120
dah kat pantai mahallerr.....
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
bukan semua kedai tu TT....segelintir jer kot
 

bell_phd

Active Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
1,030
Reaction score
6
Points
25
terengganu mmg makan mahal,,,,dulu time aku first time sampai teganu terkejut gak,,skg kne buat selambe je la,,,,teganu nie jauh dr negeri2 lain,,kl 6 jam,, penang 6 jam,,jalan koner2,,,so org xberape nk hantar brg kt teganu melainkan harga mahal,,,sbb tu kos sara hidup di teganu lebih mahal dr penang time aku dok penang dulu,,,,huhuh,,nie la aku nye researh,,,
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
Tadi aku makan nasik putih,sotong seketul,sayur skit ng air sirap limau.
Harga RM10 kat pantai batu buruk.giler la..taraf hidup org terengganu ni tak tinggi
mana pun.shopping kompleks tak ada,peluang kerja tak byk tp harga makanan mahal gile..knape yer?
Lokasi ni memang agak mahal bro, area pelancung.
 

Berfikir

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2011
Messages
4,858
Reaction score
108
Points
33
TT tak cakap ganu kot.
kat putrajaya ni kalau makan macam tu tak sampai rm 10.
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Ko kna smbelih le tu
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
49
Points
120
perghhh...mahal tu..
temerloh pon leh tahan jugak mahal..hehe
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
Ko kna smbelih le tu
Tak bro sebab memang situ terkenal dgn harga sedikit mahal, wife aku org ghanu pun kalau makang situ tetap mahal.

Nak muroh gi Jerteh/Besut.


.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register