BTC USD 24,272.1 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kedai Majalah & Komik Lama

Sponsored Post

yazid roslan

Junior Member
Messages
70
Joined
Dec 6, 2010
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
pembunuhan karut, kuasa alaf baru, mimpi seram n fight, ko ckp free, tp x pe, aku bayar,komik tue dah x de kt pasaran lamer, ok lg ker n berape rm? pesal komik lain byk isu 1 jer, x de continue?
 

ipan80

Freshie
Messages
4
Joined
Feb 5, 2012
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Masih ada komik nak dijual ke? He3.. aku tertinggal bas. Komik Raja Rembulan Sakti isu 3-12 masih ada kah? Aku nak beli..
 

nuaq88

Freshie
Messages
22
Joined
Aug 22, 2014
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
salam. nak tny komik street fighter zero prolog ada lg x nak jual?
 

jetsun

Freshie
Messages
1
Joined
Apr 19, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
2006 (RM4 each)
APR06 -no.76
MAY06 -no.77
AUG06 -no.80
OCT06 -no.82
NOV06 -no.83

2007 (RM4 each)
FEB07 -no.86
MAR07 -no.87
JUL07 -no.91
AUG07 -no.92
SEP07 -no.93
OCT07 -no.94

2008 (RM4 each)
MAY08 -no.101
JUL08 -no.103
OCT08 -no.106

GILA KERETA(RM4 each)
VOL 1 NO 03
VOL 1 NO 04
VOL 1 NO 05
VOL 1 NO 08
VOL 1 NO 12

SHIFT
VOL 4(RM3)

HYPERTUNE
VOL 81(RM3)
------------------------

bro, tolong negok list ni, ade civic EK 2doors tak? kalu ade edisi yang ade ako nak. PM ako.
nk tgk ujang wasap 0133228827
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register