To Sell Kedai Majalah & Komik Lama

CG Sponsors




Sponsored Post

yazid roslan

Junior Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
pembunuhan karut, kuasa alaf baru, mimpi seram n fight, ko ckp free, tp x pe, aku bayar,komik tue dah x de kt pasaran lamer, ok lg ker n berape rm? pesal komik lain byk isu 1 jer, x de continue?
 

ipan80

Freshie
Joined
Feb 5, 2012
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Masih ada komik nak dijual ke? He3.. aku tertinggal bas. Komik Raja Rembulan Sakti isu 3-12 masih ada kah? Aku nak beli..
 

nuaq88

Freshie
Joined
Aug 22, 2014
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
salam. nak tny komik street fighter zero prolog ada lg x nak jual?
 

jetsun

Freshie
Joined
Apr 19, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
2006 (RM4 each)
APR06 -no.76
MAY06 -no.77
AUG06 -no.80
OCT06 -no.82
NOV06 -no.83

2007 (RM4 each)
FEB07 -no.86
MAR07 -no.87
JUL07 -no.91
AUG07 -no.92
SEP07 -no.93
OCT07 -no.94

2008 (RM4 each)
MAY08 -no.101
JUL08 -no.103
OCT08 -no.106

GILA KERETA(RM4 each)
VOL 1 NO 03
VOL 1 NO 04
VOL 1 NO 05
VOL 1 NO 08
VOL 1 NO 12

SHIFT
VOL 4(RM3)

HYPERTUNE
VOL 81(RM3)
------------------------

bro, tolong negok list ni, ade civic EK 2doors tak? kalu ade edisi yang ade ako nak. PM ako.
nk tgk ujang wasap 0133228827
 
Sponsored Post
Top
Log in Register