To Sell Kedai Majalah & Komik Lama

CG Sponsors




Sponsored Post

hisham_amer

Freshie
Joined
May 17, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
salam soulsix. lama dah aku carik jengking merah dgn raja jengking. kalau beli separate bleh tak. kena cek kat umah dlu siri mana yg missed.
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,863
Reaction score
8
Points
65
salam soulsix. lama dah aku carik jengking merah dgn raja jengking. kalau beli separate bleh tak. kena cek kat umah dlu siri mana yg missed.
yg tanda merah dah tak available. aku dah strike utk elakkan org keliru.
raja jengking still available dan boleh beli separate
 

hisham_amer

Freshie
Joined
May 17, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
alamak. jengking merah dh jual ke.. adooii.. raja jengking ada episod brapa? aku nk raja jgking :-

no 1 - 4, no 6, no 10, no 18, then 35 sampai habis.
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,863
Reaction score
8
Points
65
alamak. jengking merah dh jual ke.. adooii.. raja jengking ada episod brapa? aku nk raja jgking :-

no 1 - 4, no 6, no 10, no 18, then 35 sampai habis.
takde la weh...ada no 1 je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register